Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат серцем вашої професійної кухні. 1976 року німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і викликала фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно чи окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура та забезпечується рівномірне приготування блюд.
За підрахунками технологів, професійний пароконвектомат б/в здатний замінити до 40% теплового обладнання на кухні ресторану та виробляє до 70% всіх типів теплової обробки. Ви ще сумніваєтеся, що пароконвектомат дійсно стане серцем вашої кухні? Давайте розберемося, за яким принципом працює чудо-пароконвекційна піч.
Як ми вже помітили вище, пароконвектомат працює за принципом пароутворення та конвекції.
Конвекція - процес, який супроводжується рухом гарячого повітря по всій камері за допомогою вентиляторів і ТЕНів. Нагрівальні елементи (ТЕНи) пароконвектоматів мають свої відмінні риси - вони кругоподібної форми (зазвичай у тепловому обладнанні використовуються прямі ТЕНи). Все тепло, що виділяється кругоподібними ТЕНами, швидко знімається завдяки циркулюючому повітрі.Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.
Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення парі був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води у цих пароконвектоматах відбувається у бойлері - парогенераторі, який знаходиться усередині пароконвектомату. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.
Бойлерні пароконвекційні печі б/в вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-пом'якшувач води. Такий водопомягшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі та продовжить термін служби пароконвектомату. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні миючі засоби.
Пароконвекційні печі б/в інжекторного способу пароутворення характерні тим, що пара утворюється безпосередньо в робочій камері за рахунок влучення води на ТЕНи і високошвидкісну турбіну. Інжекторні пароконвектомати популярні тим, що мають невисоку вартість, порівняно з бойлерними. Але важливо пам'ятати, що в таких печах буває складно розрахувати кількість необхідної води для утворення пари, також у них може бути відсутній ряд необхідних функцій і режимів, наприклад режим подачі холодної пари.Інжекторні пароконвектомати б/в не вимагають встановлення додаткового обладнання - фільтри-пом'якшувачі води або очисні засоби для очищення бойлера.
Відмінною рисою пароконвектоматів від конвекційних печей є можливість перемикання режимів роботи. Їх у пароконвектомату може бути від трьох до п'яти.
Компанія "Бу HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч б/у. Ми пропонуємо лише якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Обладнання для ресторанів, що надається нами, завжди у чудовій робочій якості. Конкурентно здатні ціни та приємна співпраця. Доставка по Україні та до Криму.
Под заказ
В наявності
В наявності