На сьогоднішній день піца - популярне і затребуване блюдо в кожному куточку світу. Різноманітні види піци дозволяють кожному з покупців підібрати ту, яка буде йому до смаку, додаючи необхідні інгредієнти. Піцерія може пропонувати своїм гостям кілька форматів піц, наприклад, італійська або американська. Так, італійську піцу готують на тонкому хрусткому тісті, а американську - на пишному. Тісто для американської піци ще називають «пан-тісто», в таку піцу замість оливкової олії додають рослинне. Щоб процес виробництва піци був швидким, налагодженим і якісним, необхідно використовувати спеціальне обладнання для піцерії б/в . Якщо до вибору обладнання для піцерії б/у підійти грунтовно і серйозно, воно себе гарантовано і швидко окупить.
Піцерію можна обладнати різним обладнанням, лінія обладнання для піцерії б/у буде залежати від продукції, що виготовляється, проте існує обов'язковий спектр обладнання, яким необхідно оснащувати кожен заклад, в меню якого присутня піца. Розглянемо основне обладнання для піцерії б/в:
- Тістомеси б/у;
- Прес для піци б/у;
- Печі для піци б/у;
- Холодильні столи б/в;
- Конопіцца б/у;
- Інвентар для піцерії.
Тестомес б/в відноситься до електромеханічного обладнання. Це обладнання для піцерії б/у призначене для замісу тісто. Тістомеси справляються з крутим або дріжджовим тістом. Тістомес б/у складається з місильного органу, дежі і приводного механізму. Існує безліч моделей тестомесів. Головна їх відмінність в обсязі чергування. На нашому сайті в розділі обладнання для піцерії б/у ви зможете знайти тістомеси з об'ємом дежі від 10 до 60 літрів і об'ємом разового завантаження від 5 до 50 літрів. За наявністю варіантів швидкостей тестомес б/в може бути одношвидкісний або двошвидкісний. Перша швидкість використовується для замісу тесту, а друга - для утворення структури самого тесту. Місильний орган може бути у вигляді петлі, спіралі, краплі, вилки.
Прес для піци - спеціальне обладнання для піцерії б/в , яке використовується для формування тестової основи - карсту. Прес для піци виконується в одному з двох варіантів: прес-розкатка і прес з підпіканням. Формування карсту відбувається в два етапи: пресування до необхідного діаметру тестової заготовки, стабілізація форми шляхом підпікання карсту між двома пластинами.
Обладнання для піци б/у холодильний стіл застосовується на стадії приготування напівфабрикатів для піци, для зберігання начинок піци та їх заготовок. Робоча поверхня холодильного столу використовується для розкатки тіста, додавання начинок, соусів. Холодильний стіл б/у оснащений камерою, в яку можна поміщати отримані заготовки. Він має дві або чотири розпашні двері, відділення для гастроємностей, полиці або демонстраційні вітрини. Робоча поверхня холодильного столу виробляється з нержавіючої сталі, мармуру або граніту. Вона легко миється і довго залишається холодною. Смакові якості і зовнішній вигляд піци формується на стадії її випікання. Для випікання піци використовується спеціальне обладнання для піцерії б/в - печі для піци б/в. Випічка піци - важливий процес, що вимагає уваги і серйозного підходу, тому вибирати піч для піци необхідно грунтовно. У печі для піци страва приготується за 2-3 хвилини при температурі 300-350 С. За типом підключення печі для піци б/у бувають газові та електричні. Піч для піци може бути розрахована на одну або дві камери для піци діаметром 30 см, 34 см або 35 смТакож пропонуємо вашій увазі новинку в світі фаст-фуду - конопіцу. Конопіцца - традиційна начинка для піци, загорнута в конусний стаканчик з дріжджового тіста. Для приготування конопіцци необхідно спеціальне обладнання для піцерії б/у - прес для конопіцци. Конус для такої піци може бути до 15 см в довжину і до 8 мм товщиною.
Компанія «Б/У HoReCa» пропонує купити обладнання для піцерії б/у в асортименті. Обладнання знаходиться у відмінному стані, пройшло відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Доставка по Україні та в Крим.
В наявності
Под заказ
В наявності
В наявності