В наявності
В наявності
В наявності
Печі ротаційні хлібопекарські поєднують в собі дві функції: ротацію і конвекцію, це означає, не тільки, що повітря по камері розподіляється рівномірно, але і безпосередньо продукція обертається в камері навколо своєї осі.
Саме завдяки апарату ротаційна піч випікається виріб набуває апетитну хрустку скоринку і привабливий рум'яний колір з усіх боків.
Ротаційні печі забезпечать виробництву приготування високоякісного хліба, булочок, бісквітів, кексів, коржів, тістечок або круасанів. За рахунок регульованої подачі підігріву вгорі і внизу камери печі, ротаційна хлібопекарська піч має високу продуктивність, ідеальним випіканням продукції при низькій витраті електроенергії, газу або дизельного палива. Ротаційні печі, як правило, розміщують на великих хлібопекарських виробництвах.
Для початку продукцію розміщують на спеціальні лотки, які закріплюють на візку, після чого візок закочують в хлібопекарську ротаційну піч. Така конструкція ротаційної печі досить зручна у своєму простому завантаженні і вивантаженні готової продукції. Подібні візки можна використовувати і в розстоечних шафах, і в ротаційних печах, і для переміщення готового хліба або іншої продукції всередині виробничого цеху.
ТЕНи забезпечують обігрів всередині пекарної міри ротаційної печі. З цих ТЕНів вентилятор здуває гаряче повітря, відбувається конвекція.
Далі в процесі випічки виробів візок здійснює обертальні рух, тобто ротацію.
Вбудований парогенератор ротаційної печі забезпечує подачу пари під час випічки в пекарну камеру печі.
Вибирайте ротаційні хлібопекарські печі, а також візки до них на сайті компанії "Комплекс Проект". У нас представлені різні моделі європейських виробників за низькими цінами! Менеджери компанії дадуть відповідь на всі ваші запитання, а також допоможуть визначитися з вибором конкретної моделі.
Под заказ
В наявності
В наявності