Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Машини протирочні-ріжучі

Під замовлення

Ціна: 29 691 грн

В наявності

Ціна: 38 386 грн

В наявності

Ціна: 13 910 грн

В наявності

Ціна: 27 659 грн

В наявності

Ціна: 42 993 грн

Овочерізка професійна

Протирочно-різальна машина один з поширених видів електромеханічного технологічного обладнання. Без цієї машини не обходиться практично жодне підприємство громадського харчування. Навіть якщо на кухні всі страви готуються вручну, існують страви, для яких не обов'язково використовувати ручну нарізку продуктів. Машинне різання можна використовувати для приготування супів-пюре, картопляного пюре, киселів, морсів та іншого. Для машинного різання овочів або фруктів застосовують машини протирочно різальні.

  Овочерізка професійна

 

Машина протирочно-різальна: функції та продуктивність

Машина для нарізки овочів призначається для переробки сирих або варених продуктів в промислових умовах. Апарат застосовується в переробці овочів і фруктів на підприємстві або на кухнях ресторанів, кафе, навчальних закладів, санаторіїв.

Протирочно різальні машини використовуються для:

  • Протирання варених овочів і фруктів;
  • Нарізки сирих і варених продуктів;
  • Тонкого подрібнення моркви, картоплі та інших овочів;
  • Шинковки капусти.

Професійні овочерізки

За продуктивністю овочерізки професійні класифікуються на три групи:

  1. Малі овочерізки: швидкість обертання диска 1500 обертів на хвилину і виробляє до 60 кг на годину. Картопля фрі і кубиками не нарізає, працює тільки з сирими овочами, фруктами і сиром. Для підприємств з невеликою прохідністю від 20 до 80 осіб на день.
  2. Середні овочерізки: виробляє від 80 до 250 кг годину, низька швидкість обертання дисків 375 обертів в хвилину добре підходить для сирих і варених овочів, а також така машина нарізає кубиками і картоплю фрі скибочками.
  3. Великі овочерізки: дві швидкості обертання дисків (375 і 750 обертів на хвилину) дозволяють виробляти від 300 до 900 кг продукції на годину. Використовується для нарізки як сирих, так і варених продуктів.

Моделі, в яких подача овочів в бункер здійснюється вручну, обладнані круглим завантажувальним бункером, за рахунок якого можна завантажувати великі плоди, попередньо не розрізаючи їх на частини. Як правило, обладнання для переробки овочів має два отвори: мале для довгих овочів і велике кругле. Завантажувальний бункер повністю знімається і легко чиститься. Всі диски знімні, щоб їх було легко періодично підточувати.

 

Найбільш поширені овочерізки з середньою продуктивністю 250-400 кг/год. Споживана потужність в середньому становить 400 Вт. У комплекті зазвичай йдуть 10 змінних дисків для різних видів нарізки або протирання.

Машини для переробки овочів і диски для них

Всі диски для овочерізок виготовляються з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Диски бувають трьох типів:

 

  • Ріжучі диски. Використовуються для нарізки капусти соломкою, свіжих огірків товщиною 2-6 мм. При використанні ріжучого диска і нерухомої ножової решітки можлива нарізка кубиками варених овочів на салати і сирих для супових заправок та іншого.
  • Терочні диски. Входять в комплект всіх протирочно ріжучих машин і використовуються для нарізання або тонкого подрібнення (натирання).
    Протирочні диски використовуються для протирання варених проудктів (овочів, фруктів або сильно розвареного м'яса для паштетів).

Професійні овочерізки

 

Професійні овочерізки та правила використання

Перед нарізкою сирих овочів і картоплі їх потрібно вимити, очистити від шкірки і видалити вічка. Качан капусти очищають від брудного листя, вирізають качечку, а потім ріжуть на частини, зручні для завантаження в серповидний відсік бункера.

Ha протирання картопля, буряк, морква повинні подаватися у вареному вигляді (без відвару), очищеними від шкірки і без вічок. Температура протираної картоплі повинна бути не нижче + 85 ° С. Крупи і бобові подаються на протирання звареними, у вигляді рідкої каші (для супів-пюре з відваром). Сир протирається без попередньої обробки. Яблука подаються на протирання промитими, очищеними від серцевини, печеними. Протерті продукти повинні являти собою однорідну дрібнозернисту масу без волокнистих пучків і грудочок, груба шкірка і оболонка зерен повинні залишатися на ситі.

Машини для нарізки овочів в "Комплекс Проект"

Компанія "Комплекс Проект" пропонує професійні овочерізки від вітчизняного виробника. Для додаткової інформації зв'яжіться з нашими менеджерами, і вони дадуть відповідь на всі ваші запитання.

 

 

 

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм


+380 (97) 525 25 41