В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Сковорідка Електрична - професійне обладнання для приготування їжі за допомогою електричних нагріваючих елементів. Сковороду електричну застосовують для гасіння овочів, м'яса, приготування картопляних, овочевих рагу, плову, смаження м'яса, риби, овочів, пасування продуктів. Чаша сковороди оточена термоелектричними нагрівачами (ТЕНами), які забезпечують нагрів. Електро сковорода встановлена на закриту або відкриту основу. Тени прикріплені до шару теплопровідного матеріалу дна чаші - це забезпечує ефективний і швидкий нагрів. Потрібна температура підтримується без додаткових енергетичних витрат завдяки тому, що сковорода зверху накривається кришкою. Зовнішні панелі сковороди виконуються з нержавіючої сталі або з металу з антикороззійним покриттям. Проста, але дуже надійна конструкція професійної сковороди робить її просто незамінною на професійних кухнях ресторану, кафе, їдальні, хлібопекарнях. В експлуатації професійна сковорода практично не відрізняється від побутової: в сковороду наливається жир або масло і насипаються необхідні продукти. Далі продукт готується за рецептом, різниця лише в обсягах продукції і деяких технологічних особливостях.
Первісна відмінність професійних сковорід - спосіб їх установки, підлоговий або настільний. Настільні сковороди перекидаються добре підходять для використання в невеликих кафе як додаткову електричну плиту або в побуті.
Підлогові електричні сковороди більш затребувані на професійних кухнях, ця сковорода професійна може замінити собою звичайну кухонну плиту, пароварку, котел, водяну баню або інше теплове обладнання. Добре підходить для професійних кухонь ресторанів, кафе з великою прохідністю і розрахована на інтенсивну експлуатацію.
При виборі електричної сковорідки необхідно враховувати основні її параметри: матеріал чаші і габарити. Чаша в основному виготовляється з нержавіючої сталі або чавуну з різноманітним додатковим покриттям. Перекидається сковорода з чашею з нержавіючої сталі підходить для смаження або швидкої обсмажування продуктів, ці чаші швидко нагріваються і так само швидко остигають. Чаші сковороди з чавуну підходять для гасіння або пасування, тобто для страв, яким потрібно повільне зниження температури. Страви довше нагріваються, але і довше зберігають тепло. Температура нагріву стандартної електроплити - від 20 до 375 ° С Оптимальна температура для всіх необхідних операцій. Електричні сковороди обладнуються плавним регулятором температури, зміцнюються на відкритих або закритих базах. Відкриті бази електричних плит можна використовувати для зберігання кухонного приладдя, начиння. Біля основи чаша зазвичай потовщена, потовщення захоплює також бічні стінки. За рахунок цього температура по всій чаші розподіляється рівномірно, продукт виходить однорідним. Найчастіше сковороди електричні оснащені спеціальним механізмом підйому і опускання чаші, за рахунок цього спрощується не тільки робота зі сковородою, але і догляд за нею - технічне обслуговування і миття.
В наявності
В наявності
В наявності