Обладнання для суші ділиться традиційно на дві категорії: теплові та холодильні апарати.
Для зберігання інгредієнтів, напівфабрикатів і готової продукції на підприємстві обов'язково має бути присутнє холодильне обладнання.
Так, холодильна шафа а> буде необхідна для зберігання готової продукції або необхідних інгредієнтів.Холодильні шафи можуть відрізнятися за типом дверей: розпашні або розсувні двері-купе.
Обсяг холодильної шафи може бути від 45 л до 1400 л. Вибирайте оптимальний обсяг холодильника, виходячи і масштабів вашого виробництва.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує ряд холодильних шаф від провідних виробників з усього світу: Debatter (Італія), Samaref (Італія), Desmon (Італія), DGD (Італія), Turbo air (США), Daewoo (Корея), Snaige (Литва), Cold (Польша ша), Полаїр (Росія), EWT Inox (Китай).
Для зберігання риби, морепродуктів та інших заморожених інгредієнтів на вашій кухні знадобиться морозильна шафа а>.
Морозильні шафи також можуть бути з об'ємом місткості від 45 л до 1400 л.
Всередині морозильної шафи можна варіювати температуру, не відкриваючи двері самого агрегату. Двері бувають розпашні або розсувні.
Суші-кейс використовується виключно для зберігання готової продукції. Застосовувати його у виробничих приміщеннях забороняється.
Льодогенератор - ще один необхідний апарат. Його ви будете використовувати для виробництва льоду, який потрібен для зберігання риби, морепродуктів або прохолодних напоїв. Для ресторану японської кухні підійде льодогенератор лускатого типу. Якщо на кухні вашого закладу буде використовуватися льодогенератор, наприклад, кубиковий, тоді варто придбати ще один апарат, які називається крижувач. Дробарка для льоду подрібнить лід до необхідного розміру.
В першу чергу вам, звичайно, знадобиться рисоварка , апарат для швидкого приготування рису у великих обсягах зі збереженням його смакових якостей. У професійній рисоварці за один раз можна приготувати до 60 порцій рису. Можливі обсяги малюварок - це від 1,8 л до 90 л. Один цикл приготування рису займає не більше 30 хвилин.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує рисоварки від провідних виробників: Bartcsher, Hendi, EWTInox.
Марміт для зберігання готового рису не дасть охолонути рису протягом тривалого часу. Приготований рис ще довго буде залишатися гарячим і зберігати свої смакові якості.
Пароконвектомати - ще один необхідний апарат на кухні будь-якого закладу. Пароконвекційна піч працює в декількох режимах: режим конвекції, пари, комбінований режим, а також режим регенерації - підігрів, розморожування або підтримання необхідної температури продукту.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує широкий вибір пароконвектоматів іменитих виробників: Rational, Unox, AngeloPo, Apach, Piron, MKN, Fagor та інші.
Фахівці нашої компанії пропонують проектування та комплексне оснащення закладів японської кухні. Ми складемо професійний технологічний проект кухні ресторану, а також підберемо оптимально необхідне обладнання.
Для додаткової інформації зв'яжіться з нашими менеджерами.
Под заказ
В наявності