Гриль карбоновий найбільш екологічний з відомих способів приготування їжі. Продукти готуються на склі. На відміну від тефлонових, металевих покриттів і грилів на вугіллі, в їжу не потрапляють шкідливі речовини. Технологія не створює електромагнітного випромінювання. Довгохвильові інфрачервоні промені FIR корисні для людини, знищують шкідливі бактерії і віруси. Енергоефективність класу А + Значно економить електроенергію в порівнянні зі звичайними електро-грилями, приблизно в 8 разів. Миттєво нагрівається, швидко готує. Надійна конструкція. Корпус з харчової нержавіючої сталі. Міцна склокерамічна поверхня. Захищені від заливки і перегріву. Легко доглядати і прибирати. Унікальна запатентована технологія. Ідеальна реакція Майара, створюючи кірку Їжа готується по всій товщині в теплових променях, тому зберігає всі корисні речовини. Швидко розморожує напівфабрикати.