В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
Під замовлення
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
490x540x550
В наявності
В наявності
Під замовлення
Під замовлення
До аждое кафе або ресторан потребує професійного обладнання. Якщо ви вже вибрали для свого бізнесу плити, вакуумного камерного пакувальника.
- це одне з кращих рішень при виборі пакувального обладнання. дозволять вашим продуктам довше зберігається, вони зберігають свіжість і аромат, привабливий апетитний вигляд. Вони протистоять появі цвілі, зберігають продукти від засихання і забруднення. Також, такі прилади економлять місце на складах і в холодильниках, практичні і компактні при транспортуванні.
салати, різні солодощі та кондитерські вироби. Вони оптимізують і спрощують роботу вашого закладу, а також економлять час на приготування страв, так як ви можете робити заготовки найбільш популярних і затребуваних страв, які зможуть зберігатися тривалий час.
мають не тільки функцію відкачування повітря, а ще можливість наповнення упаковки спеціальним інертним газом. використовують твердий пластик і нержавіючу сталь. Как работают ? Принципи роботи дуже простий, він полягає в тому, що в камері пакувальника створюється вакуум, де і відбувається вакуумна упаковка разом із запакуванням пакета. У вакуумі міститься менше ніж 1% кисню, які перешкоджає зростанню бактерій. На упаковку продуктів в середньому йде 12-35 секунд. В кінці процесу вакуумування і запаювання пакета, вакуумний насос зупиняється, а кришка відкривається автоматично або ви це можете зробити вручну. можуть бути одно- і двокамерні. будуть ідеальними для використання на великих підприємствах. упаковщики Головна їх перевага в тому, що продукти здатні тривалий час збережуть товарний вигляд і смакові якості. Безкамерний вакуумний пакувальник дешевше ніж камерний, але здатний відшкодувати витрати на його покупку своєю користю. камерних вакуумних пакувальників: 1) Дозволяють ділити продукти на порції; 2) Продовжують термін придатності продуктів; 3) Зберігають і покращують якість їжі; 4) Збереження товарного вигляду; 5 ) Підвищення прибутку вашого закладу через збільшення асортименту страв. камерних вакуумних пакувальників: Через нагрівання зварювальної планки, при роботі з приладом рекомендується не торкатися до неї до тих пір поки вона не охолоне. При виборі пакета для продукту не забувайте про те, що якщо пакет великий прилад буде витрачати більше часу і енергії на його упаковки. Для того щоб пакет був герметично упакований, потрібно простежити, що б частинки їжі не потрапили на зварювальну планку, а запаюваний край пакета був сухим і чистим. Використовуйте щільний пакет для упаковки продуктів з гострими краями, що б він не порвався при транспортуванні. Если вы хотите " Комплекс Проект "
В наявності
В наявності
Под заказ