Проектування Оренда Викуп
ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ РЕСТОРАНІВ.
+38(066) 926 52 55
Порівняння
Ваш кошик порожній :(
Кошик
Пакувальники вакуумні камерні

Вакуумні пакувальники камерні - покращуйте продуктивність вашого ресторану.

 

До   аждое кафе або ресторан потребує професійного обладнання. Якщо ви вже вибрали для свого бізнесу плити,  01 холодильники, кухонні комбайни та іншу потрібну техніку, не забудьте про покупку якісного вакуумного камерного пакувальника.

Вакуумний пакувальник - це одне з кращих рішень при виборі пакувального обладнання. Вакуумні пакувальники камерні дозволять вашим продуктам довше зберігається, вони зберігають свіжість і аромат, привабливий апетитний вигляд. Вони протистоять появі цвілі, зберігають продукти від засихання і забруднення. Також, такі прилади економлять місце на складах і в холодильниках, практичні і компактні при транспортуванні.

Х   поранити в таких упаковках можна практично будь-які продукти, як готові так і напівфабрикати, це може бути м'ясо, риба,  02 салати, різні солодощі та кондитерські вироби. Вони оптимізують і спрощують роботу вашого закладу, а також економлять час на приготування страв, так як ви можете робити заготовки найбільш популярних і затребуваних страв, які зможуть зберігатися тривалий час.

Деякі моделі камерних вакуумних пакувальників мають не тільки функцію відкачування повітря, а ще можливість наповнення упаковки спеціальним інертним газом.

При виготовленні камерних вакуумних пакувальників використовують твердий пластик і нержавіючу сталь.

Как работают камерні вакуумні пакувальники ?

Принципи роботи дуже простий, він полягає в тому, що в камері пакувальника створюється вакуум, де і відбувається вакуумна упаковка разом із запакуванням пакета. У вакуумі міститься менше ніж 1% кисню, які перешкоджає зростанню бактерій. На упаковку продуктів в середньому йде 12-35 секунд. В кінці процесу вакуумування і запаювання пакета, вакуумний насос зупиняється, а кришка відкривається автоматично або ви це можете зробити вручну.

До   амерні вакуумні пакувальники можуть бути одно- і двокамерні.

Двокамерні пакувальники будуть ідеальними для використання на великих підприємствах. Камерні вакуумні  03упаковщики   допоможуть вам налагодити виробництво готових продуктів з невеликими витратами.

Головна їх перевага в тому, що продукти здатні тривалий час збережуть товарний вигляд і смакові якості.

Безкамерний вакуумний пакувальник дешевше ніж камерний, але здатний відшкодувати витрати на його покупку своєю користю.

Головні переваги у використанні камерних вакуумних пакувальників:

1) Дозволяють ділити продукти на порції;

2) Продовжують термін придатності продуктів;

3) Зберігають і покращують якість їжі;

4) Збереження товарного вигляду;

5  ) Підвищення прибутку вашого закладу через збільшення асортименту страв.

Поради щодо використання камерних вакуумних пакувальників:

  • Через нагрівання зварювальної планки, при роботі з приладом рекомендується не торкатися до неї до тих пір поки вона не охолоне.

  • При виборі пакета для продукту не забувайте про те, що якщо пакет великий прилад буде витрачати більше часу і енергії на його упаковки.

  • Для того щоб пакет був герметично упакований, потрібно простежити, що б частинки їжі не потрапили на зварювальну планку, а запаюваний край пакета був сухим і чистим.

  • Використовуйте щільний пакет для упаковки продуктів з гострими краями, що б він не порвався при транспортуванні.

Если вы хотите купити камерний вакуумний пакувальник зверніться до інтернет-магазину професійного обладнання " Комплекс Проект "

 

Показано від 1 до 24 з 50 (всього сторінок: 3)