Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

PacoJet

В наявності

Ціну уточнюйте
  • Виробник:HotmixPro
  • Швидкість:2000 об./мин.
  • Обсяг чаші:1 - 1,8 л
  • Продуктивність: 10 порцій/6 сек.
  • Габарити:200х360х500 мм

Під замовлення

Ціна: 2 049 грн

Під замовлення

Ціна: 148 455 грн

PacoJet - Пакоджет

PacoJet (Пакоджеттінг) - інноваційна швейцарська технологія. Технологія отримала таке ім'я на честь гомогенізатора (апарат для дроблення кульок жиру на дрібні частинки) фірми Pacojet. Особливістю процесу є те, що продукти, з яких приготовлено пюре, зберігаються при температурі до -22 С.

Pacojet Пакоджет

 

Суть Пакоджеттінга полягає в тому, що заморожені продукти (не допускаючи їх розморожування) змішуються в охолоджене пюре з природним смаком, ідеальною консистенцією і відповідною температурою подачі.

Пакоджет Pakojet

( Пакоджет). За допомогою даного апарату можна приготувати сорбет, наприклад, зі смаком атлантичного оселедця з кардамоном. Тут потрібно дрібно порізати рибу, додати спеції і так само заморозити на добу. Заморожені шматки продукту поміщаються і подрібнюються в апараті до стану густої крижаної пасти. Процес займає всього кілька хвилин. Текстура продукту нагадує тверду кульку морозива і подається на тарілку мірною ложкою для морозива при температурі приблизно -15 ° С.

PacoJet пакоджет

Міцна конструкція подрібнюючих ножів і найвища швидкість обробки апарату Пакоджет (Pacojet), під час якої продукт не встигає розморозитися і підтаяти - це і є ноу-хау від швейцарської фірми. В іншому конструкція апарату нагадує пристрій кухонного блендера.

PacoJet (Пакоджет) - обладнання сьогоднішнього дня і майбутнього!

  • · Отримана після обробки в апараті PacoJet, однорідна маса ніжної кремоподібної консистенції готова до подачі. Маса морозива або сорбету має ідеальну температуру для подачі десерту (-12... -15C);
  • · Контейнер з готовим продуктом можна покласти в пересувний холодильник і зберігати при температурі, як для звичайного морозива;
  • · Неможливо знайти такого ж простого, легко і швидко чиститься апарату для приготування сорбетів, морозива або інших продуктів, як PacoJet (Пакоджет). Робочий ніж і захисну кришку можна просто промити під краном. Гумовий диск не вбирає запахи їжі.
  • · Апарат PacoJet економить багато часу і праці, витрата продуктів. Він зручний, універсальний і простий, а приготовані з його допомогою страви відрізняються виключно високою якістю. PacoJet буквально «створює» прибуток. Це розумна інвестиція, яка окупається за дивно короткий час.

Більше 10 000 кращих кулінарів з усього світу вже вибрали PacoJet. Випробуйте це унікальне пристосування і ви! Повірте, спробувавши раз - ви вже не зможете відмовитися.

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм


+380 (97) 525 25 41