В наявності
PacoJet (Пакоджеттінг) - інноваційна швейцарська технологія. Технологія отримала таке ім'я на честь гомогенізатора (апарат для дроблення кульок жиру на дрібні частинки) фірми Pacojet. Особливістю процесу є те, що продукти, з яких приготовлено пюре, зберігаються при температурі до -22 С.
Суть Пакоджеттінга полягає в тому, що заморожені продукти (не допускаючи їх розморожування) змішуються в охолоджене пюре з природним смаком, ідеальною консистенцією і відповідною температурою подачі.
( Пакоджет). За допомогою даного апарату можна приготувати сорбет, наприклад, зі смаком атлантичного оселедця з кардамоном. Тут потрібно дрібно порізати рибу, додати спеції і так само заморозити на добу. Заморожені шматки продукту поміщаються і подрібнюються в апараті до стану густої крижаної пасти. Процес займає всього кілька хвилин. Текстура продукту нагадує тверду кульку морозива і подається на тарілку мірною ложкою для морозива при температурі приблизно -15 ° С.
Міцна конструкція подрібнюючих ножів і найвища швидкість обробки апарату Пакоджет (Pacojet), під час якої продукт не встигає розморозитися і підтаяти - це і є ноу-хау від швейцарської фірми. В іншому конструкція апарату нагадує пристрій кухонного блендера.
Більше 10 000 кращих кулінарів з усього світу вже вибрали PacoJet. Випробуйте це унікальне пристосування і ви! Повірте, спробувавши раз - ви вже не зможете відмовитися.
В наявності
В наявності