
PacoJet - Пакоджет
PacoJet (Пакоджеттінг) - інноваційна швейцарська технологія. Технологія отримала таке ім'я на честь гомогенізатора (апарат для дроблення кульок жиру на дрібні частинки) фірми Pacojet. Особливістю процесу є те, що продукти, з яких приготовлено пюре, зберігаються при температурі до -22 С.
Суть Пакоджеттінга полягає в тому, що заморожені продукти (не допускаючи їх розморожування) змішуються в охолоджене пюре з природним смаком, ідеальною консистенцією і відповідною температурою подачі.
Ми навели приклад теплової обробки мас за допомогою апарату Pacojet ( Пакоджет). За допомогою даного апарату можна приготувати сорбет, наприклад, зі смаком атлантичного оселедця з кардамоном. Тут потрібно дрібно порізати рибу, додати спеції і так само заморозити на добу. Заморожені шматки продукту поміщаються і подрібнюються в апараті до стану густої крижаної пасти. Процес займає всього кілька хвилин. Текстура продукту нагадує тверду кульку морозива і подається на тарілку мірною ложкою для морозива при температурі приблизно -15 ° С.
Міцна конструкція подрібнюючих ножів і найвища швидкість обробки апарату Пакоджет (Pacojet), під час якої продукт не встигає розморозитися і підтаяти - це і є ноу-хау від швейцарської фірми. В іншому конструкція апарату нагадує пристрій кухонного блендера.
PacoJet (Пакоджет) - обладнання сьогоднішнього дня і майбутнього!
- · Отримана після обробки в апараті PacoJet, однорідна маса ніжної кремоподібної консистенції готова до подачі. Маса морозива або сорбету має ідеальну температуру для подачі десерту (-12... -15C);
- · Контейнер з готовим продуктом можна покласти в пересувний холодильник і зберігати при температурі, як для звичайного морозива;
- · Неможливо знайти такого ж простого, легко і швидко чиститься апарату для приготування сорбетів, морозива або інших продуктів, як PacoJet (Пакоджет). Робочий ніж і захисну кришку можна просто промити під краном. Гумовий диск не вбирає запахи їжі.
- · Апарат PacoJet економить багато часу і праці, витрата продуктів. Він зручний, універсальний і простий, а приготовані з його допомогою страви відрізняються виключно високою якістю. PacoJet буквально "створює" прибуток. Це розумна інвестиція, яка окупається за дивно короткий час.
Більше 10 000 кращих кулінарів з усього світу вже вибрали PacoJet. Випробуйте це унікальне пристосування і ви! Повірте, спробувавши раз - ви вже не зможете відмовитися.