Подовая печь - це такий вид професійної техніки, який використовується на промислових підприємствах для випікання хлібобулочних і кондитерських виробів.
Подовая печь оснащена нагрівальним елементом зверху і знизу кожної камери, тому в процесі випічки повністю відсутня вібрація, і випікати такі вироби як бісквіти, меренги, суфле в подових печах дуже легко і якісно.
За способом підключення розрізняють електричні та газові подові печі.
Также подовые печи поділяються на:
1. Подові печі з обігрівом паровими трубками - такі подові печі забезпечать відчутний приріст продуктивності, і при цьому дозволять заощадити на витратах електроенергії. У подових печах випічка продукції відбувається методом природної конвекції, що позитивно впливає на пропікання продукту.
2. Циклотермічні подові печі: У таких подових печах нагрівачем всередині подів служать циркуляційні системи з теплоносієм. Температура в печі регулюється подачею теплоносія окремо для кожної камери подової печі. Нагрівачем може служити газова, газолінова або електрична головка. 3. Подові печі електричні: в таких подових печах нагрівальними елементами служать Тени, які вбудовані в поди. В електричних подових печах можна випікати вироби великих розмірів, такі як: короваї, паски, великодні кекси. Робоча площа даних печей варіює від 3,2 кв.м до 24 кв.м. 4. Подові печі модульні - дані печі додатково можна укомплектувати потрібною вам кількістю пекарських камер. Максимальна кількість камер в модульних подових печах - 4. Таким чином, встановивши модульну пекарську піч на своєму виробництві, в майбутньому ви можете додати до неї ту необхідну кількість камер, яка може знадобитися, і при цьому ви не перевищите максимальну кількість таких камер. Так ви зможете збільшити продуктивність свого виробництва без придбання додаткової печі. Площа камери подової печі може становити від 0,52 м.кв. до 1,53 м.кв. Кожна камера подової печі оснащена окремою панеллю управління. Також можна встановити парогенератор і кам'яний під в будь-яку камеру модульної подової печі. Подова піч знайшла своє застосування для випічки різноманітних хлібобулочних виробів. Вони можуть бути з пшеничного, житнього або змішаного борошна. Хліб, різні кондитерські вироби, суфле меренги, бісквіти - все це випікається рівномірно і якісно в подовій печі.
Подова піч - це професійне обладнання, яке застосовують в готелях, на хлібобулочному виробництві, в кондитерських цехах. Випічка, яка вироблена в подовій печі, відрізняється своєю високою якістю продукції, що випікається, за рахунок рівномірного розподілу температури.
Ha якої подової печі зупинити свій вибір? B наш час на ринку представлено широкий вибір продукції від різних компаній, тому, придбати електричні подові печі часом буває не так вже й легко. Вибираючи подову піч, слід звернути увагу на такі речі. В першу чергу, подову піч переважно підбирати з оглядовим вікном. Вікно подової печі дозволить вам спостерігати за процесом приготування продукції. Таким чином бажаного результату можна домогтися дуже легко. По-друге, важливим моментом подової печі є наявність двох терморегуляторів. Один терморегулятор, в більш дешевих подових печах, не дасть вам можливості управляти температурою так ефективно, як бажалося б. Можливість регулювати верхній і нижній прогрівання камери окремо, гарантує пропікання кондитерських виробів з усіх боків. Компанія "Комплекс Проект" пропонує купити подову піч від провідних європейських виробників. За додатковою інформацією звертайтеся до наших менеджерів.
Под заказ
В наявності
В наявності