До нас часто звертаються з питаннями наші і навіть не наші клієнти, які придбали той чи інший пароконвектомат або конвекційну піч, але не розуміють як правильно користуватися цим дивом техніки.
Як готувати в пароконвектоматі? З чого почати? Як налаштувати, запрограмувати і адаптувати виробничий процес з урахуванням нових можливостей? Давно хотіли піти від каструль і сковорідок? Прагнете до смачної і здорової їжі?
Щоб покупка пароконвектомата не стала для вас марною тратою грошей, а для обслуговуючого персоналу - головним болем і не вийшло, як в старій добрій приказці «Не мала баба клопоту»..., потрібно покликати до себе в гості технолога.
Виїзд кухаря-технолога до вас на кухню це:
Мінімум цифр і ніяких рецептів! Але ви зрозумієте сам принцип роботи пароконвектомата і навчитеся в ньому готувати. А так само отримаєте відповіді на тисячі питань і поради щодо раціонального приготування, засновані на знаннях і практичному досвіді. Телефонуйте не відкладаючи!
В наявності
Под заказ