Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Призначення
Підключення
Рівні
Видео2
Сбросить все фильтры

Пароконвектомати

Під замовлення

Ціна: 1 147 120 грн

Під замовлення

Ціна: 1 251 602 грн

В наявності

Ціна: 503 567 грн

Під замовлення

Ціна: 204 751 грн
Сторінка 4 з 4

 

 

Пароконвектомат або пароконвекційна піч б/в

 

Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат серцем вашої професійної кухні. 1976 року німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і викликала фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно чи окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура та забезпечується рівномірне приготування блюд.

 

Пароконвектомати б/в та їх головні переваги

 

  1. Завдяки заданій температурі та вологості, яка підтримується в робочій камері, продукти готуються швидше, порівняно з іншими печами;
  2. Продукти в пароконвектоматі б/в не треба перевертати, і не відбувається зайвих енерговитрат на відновлення температури в камері;
  3. B одній камері печі можна готувати різні продукти, це безперечно дозволяє економити час на приготування, трудові витрати та найголовніше - місце на кухні;
  4. B одній камері можна готувати різні страви без побоювань: запах не поширюється одна на одну і не змішується;
  5. Bcі страви, приготовані в пароконвекційній печі б/в, не втрачають свої корисні та поживні властивості та набувають привабливого апетитного вигляду та аромату;
  6. При одночасному приготуванні декількох блюд в одній камері для кожної з них можна вибрати необхідний режим: обсмажування, гасіння, приготування на пару, випічка.

 

Як працюють пароконвектомати б/в

 

За підрахунками технологів, професійний пароконвектомат б/в здатний замінити до 40% теплового обладнання на кухні ресторану та виробляє до 70% всіх типів теплової обробки. Ви ще сумніваєтеся, що пароконвектомат дійсно стане серцем вашої кухні? Давайте розберемося, за яким принципом працює чудо-пароконвекційна піч.

Як ми вже помітили вище, пароконвектомат працює за принципом пароутворення та конвекції.

Конвекція - процес, який супроводжується рухом гарячого повітря по всій камері за допомогою вентиляторів і ТЕНів. Нагрівальні елементи (ТЕНи) пароконвектоматів мають свої відмінні риси - вони кругоподібної форми (зазвичай у тепловому обладнанні використовуються прямі ТЕНи). Все тепло, що виділяється кругоподібними ТЕНами, швидко знімається завдяки циркулюючому повітрі.

Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.

Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення парі був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води у цих пароконвектоматах відбувається у бойлері - парогенераторі, який знаходиться усередині пароконвектомату. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.

Бойлерні пароконвекційні печі б/в вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-пом'якшувач води. Такий водопомягшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі та продовжить термін служби пароконвектомату. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні миючі засоби.

Пароконвекційні печі б/в інжекторного способу пароутворення характерні тим, що пара утворюється безпосередньо в робочій камері за рахунок влучення води на ТЕНи і високошвидкісну турбіну. Інжекторні пароконвектомати популярні тим, що мають невисоку вартість, порівняно з бойлерними. Але важливо пам'ятати, що в таких печах буває складно розрахувати кількість необхідної води для утворення пари, також у них може бути відсутній ряд необхідних функцій і режимів, наприклад режим подачі холодної пари.

Інжекторні пароконвектомати б/в не вимагають встановлення додаткового обладнання - фільтри-пом'якшувачі води або очисні засоби для очищення бойлера.

 

Y яких режимах працює пароконвектомат?

 

Відмінною рисою пароконвектоматів від конвекційних печей є можливість перемикання режимів роботи. Їх у пароконвектомату може бути від трьох до п'яти.

 

  1. Режим приготування на пару. Температура робочої камери 100-103 С. Режим пари гарантує рівномірне приготування блюд практично без втрат у вазі. Всі смакові та корисні якості продуктів зберігаються в повній мірі. Режим пари ідеально підходить для приготування дієтичних страв, блюд з морепродуктів, м'ясних, рибних, овочевих страв;
  2. Режим конвекції. Температура робочої камери до 270 С. Режим конвекції працює без подачі пари до робочої камери. По камері поширюється сухий гарячий потік повітря, що виробляється повітряними ТЕНами. Режим підійде для запікання риби, м'яса, смаження, розігріву вже приготовлених страв, підготовки до приготування глибокозаморожених раніше продуктів;
  3. Комбінований режим. Температура робочої камери до 250 С. Комбінований режим поєднує в собі пару та конвекцію одночасно. У такому режимі можна випікати, змажити та гасити одночасно без використання жиру. Характерна мінімальна втрата ваги;
  4. Існують ще додаткові режими роботи пароконвекційної печі, якими оснащені переважно бойлерні пароконвектомати б/ст

 

  • Режим низькотемпературної пари. Температура робочої камери від 35 до 99 ° С Такий режим дозволяє варити, гасити, пастеризувати, вимочувати, бланшувати, консервувати. Спеціальний датчик стежити за температурою повітря у камері.
  • Режим розігріву. Принцип такого режиму схожий на роботу пароконвектомата в комбінованому режимі з тією різницею, що пара подається більше. З режимом розігріву ви зможете уникнути пересихання або навпаки перезволоження продуктів та блюд. Режим розігріву використовується для підігріву раніше приготовлених страв або продуктів, розморожування.

 

Купити пароконвектомат б/в

 

Компанія "Бу HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч б/у. Ми пропонуємо лише якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Обладнання для ресторанів, що надається нами, завжди у чудовій робочій якості. Конкурентно здатні ціни та приємна співпраця. Доставка по Україні та до Криму.

 

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380


+380 (97) 525 25 41