Бліксери широко застосовуються на підприємствах громадського харчування з різними обсягами виробництва і різною спрямованістю. Бліксер використовують для приготування м'ясних, рибних, овочевих, фруктових, ягідних мусів, пюре, соусів, паштетів, сорбетів, кремів, кондитерських сумішей, майонезів, тіста. Бліксер подрібнює зелень, горіхи, сухофрукти та інше.
Як було сказано вище, бліксер поєднує в собі функції міксера-куттера і блендера. Апарат здатний якісно і швидко приготувати рідкі або пюреподібні страви з варених або сирих продуктів.
Робота з бліксером набагато ефективніше роботи з простим куттером. Чашу куттера можна завантажити на 1/3, в той час як корисний обсяг чаші бліксера - 2/3. Кромка ножа бліксера складається з дрібних зубців, за рахунок чого досягається найбільш тонке подрібнення. Продуктивність бліксера також вище просто куттера: найменша швидкість бліксерів - це 3000 обертів на хвилину, а куттера - 1500 обертів.
B стандартну комплектацію бліксера входить знімний скребок для очищення кришки і стінок чаші прямо під час роботи з ним. Також за допомогою скребка можна повертати в робочу зону продукти для прискорення приготування страви.
Між кришкою і чашею бліксера розташована герметична прокладка, яка не дозволяє рідини розбризкуватися або виливатися через край.
Bce деталі бліксера виконані з високоякісної нержавіючої сталі. Всі частини легко піддаються санітарній обробці і розбираються.
М'ясо бліксер приготує максимум за три хвилини. Ступінь подрібнення буде залежати від часу роботи бліксера.
B апараті можна подрібнити хліб для панірування або фаршу, подрібнити цибулю, часник, сир, сухофрукти, приготувати соуси. Для соусу бліксер не тільки подрібнить інгредієнти, але і змішає їх. Також готуються і крем-супи, пюре, які виходять ніжні і однорідної консистенції.
Шпаргалка для вибору бліксера:
В наявності
В наявності