Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Столи з нержавіючої сталі або столи виробничі по праву є першим і незамінним обладнанням на професійній кухні, яке використовується для підготовки продукції до викладки. Такі столи ще називають обробними столами, на них не тільки готуються продукти харчування, але і може розміщуватися технологічне обладнання. Столи з нержавійки - основне робоче місце кухаря вашого закладу громадського харчування. Столи виробничі є невід'ємною частиною кухні ресторану. Жоден ресторан, кафе, магазин, супермаркет, кондитерський цех неможливо уявити без столу виробничого. Залежно від кухні і розташування столу, необхідно враховувати нюанси, які виникають при його використанні. Обробний стіл виробляється з різних матеріалів, але давно доведено на практиці, що найкраще використовувати виробничий обробний стіл з нержавіючої сталі.
Стіл нержавійка не вбирає запахи: це дуже важливо при потоковому приготуванні страв з риби, м'яса, овочів, прянощів, гостро пахнуть добавок. Такі столи стійкі до впливу харчових кислот, різних хімічних добавок. Крім того, виробничий стіл може піддаватися обробці дезінфікуючими речовинами і будь-якими реагентами, а також за таким столом догляд досить простий, а термін експлуатації тривалий.
B кондитерському цеху найбільш підходящі столи виробничі на каркасі з труби більшого розміру, ніж у виробничих столів, які стоять на кухні ресторану, в зв'язку з тим, що цим столам необхідно витримувати більше навантаження, рекомендована товщина труби для каркаса 40х40 мм. Для виробничих столів в ресторан, кафе, супермаркет (у відділ кулінарії) прекрасно підійде каркас з трубою 30х30 мм Залежно від розташування столу по розстановці, виготовляють стіл виробничий з бортом пристінним (якщо стіл стоїть біля стіни) і без борту (якщо стіл стоїть в острові, щоб на ньому можна було працювати з усіх боків). Для того щоб використовувати, як правило не дуже великі, приміщення кухні з максимальною користю застосовуються столи з нижньою полицею, при необхідності можна збільшити кількість полиць. Якщо в острові стоїть пару столів, то для зручності можна зробити стіл з навісною полицею.
Якщо стіл виробничий використовують в м'ясному цеху, то каркас його теж потрібно робити з труби 40х40 мм Для рибних відділів існують спеціальні столи для викладення риби на лід, ці столи дозволяють підтримувати оптимальну температуру для риби, щоб вона завжди залишалася свіжою і мала товарний вигляд. Не завжди є можливість поставити на кухні велику кількість мийних ванн без шкоди корисного простору, але використовувати простір з користю можливо поставивши на кухні стіл виробничий з мийною ванною. Таким чином, Ви отримуєте мийну ванну і робочу поверхню одночасно.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує столи з нержавійки, купити які можна прямо зараз на нашому сайті або зв'язавшись з менеджерами по телефону. Стіл виробничий, ціна на нього вказана в нашому каталозі. Ми виготовимо стіл виробничий з нержавіючої сталі будь-якої складності за вашими ескізами.
Под заказ
В наявності
В наявності