Професійні електричні сухарниці використовуються для перетирання і подрібнення в дрібну крихту твердих сирів, сухарів, горіхів і інших подібних продуктів. Конструкція м'ясорубки-сухарниці складається з ергономічної ручки-преса. За допомогою преса сир придавлюється до різального механізму. У деяких моделях продукти можуть опускатися на терочні валики і ножі під впливом сили тяжіння.
Терочний валик починає обертатися в результаті натискання кнопки включення. Подрібнювальні елементи повністю ізольовані і недоступні для оператора.
Подрібнювачі сухарів і сиру поставляються з широкою підставкою і гумовими ніжками, щоб апарат був стійким і не ковзав по столу. Всі професійні сухарниці і сиротерки мають розбірну конструкцію, всі робочі елементи легко розбирати і чистити. Професійні м'ясорубки-сухарниці можуть перетирати до 200 кг за годину роботи. Ефективність і велика продуктивність апаратів дозволяє використовувати їх на великих харчових виробництвах, а також на кухнях закладів громадського харчування з великою прохідністю.
Якщо на сайті «Комплекс Проект» ви знайшли відповідну сиротерку сухарницю, замовте товар прямо зараз на сайті, наші менеджери зв'яжуться з вами найближчим часом. Якщо ви сумніваєтеся у виборі або у вас виникли питання, зв'яжіться з нами за контактними телефонами, вказаними на сайті. Ми відповімо на всі ваші запитання та підберемо оптимальне обладнання для вашого закладу.
В наявності
Под заказ
В наявності