Ресторанний бізнес з кожним днем приваблює все більше і більше бізнесменів, але дана ніша не є простою, оскільки на початкових етапах часто виникають непрості організаційні моменти і труднощі з вибором.
При відкритті закладу громадського харчування, важливим питанням крім обладнання, стає і зал для відвідувачів. Ні для кого не секрет, що правильне оформлення інтер'єру і комфортабельність меблів безпосередньо впливає на вашу репутацію і думку серед клієнтів. І тут починається вибір: віддати перевагу міцності або зовнішньому вигляду? Вибирати меблі з того що є або за пристойні гроші замовляти дизайнерів? Перед Вами виникає важливе і не просте завдання, як за доступну ціну придбати меблі для залу таким чином, щоб і відвідувачам було комфортно, і зовнішній вигляд радував, і якість була на вищому рівні. Але хто сказав, що дизайнерські та якісні меблі - дорогі? «Комплекс Проект» і «SANDALYECI» знайшли вихід! </р>
Більшість рестораторів по всьому світу чули про лідируючий бренд" SANDALYECI "і неспроста! Турецька компанія - лідер в оснащенні ресторанів високоякісними дизайнерськими меблями завоювала заслужену повагу на світовому ринку, доводячи всьому світу, що якість і стиль можуть бути в одному продукті! Компанія поширює продукцію в різні країни, вносячи свою родзинку в самі шикарні заклади.
"SANDALYECI" займається виробництвом стільців, столів, диванів та іншими видами меблів для різних типів закладів. Крім меблів для залів, асортимент їх продукції включає в себе меблі для офісу, вулиці та саду. Одна з основних переваг, яке приваблює клієнтів не перший рік - продукція не обмежується тим, що ви зможете знайти в їх каталозі, адже компанія піклується про своїх партнерів і легко виготовить для Вас меблі з урахуванням ваших індивідуальних вимог по вашим проектам. Матеріали, кольори, дизайн, розміри - всі врахують і прислухаються до побажань і запропонують ексклюзивне рішення.
Широкий асортимент більш ніж в тисячу найменувань, міцні матеріали, співпраця з провідними дизайнерами, меблі будь-якої складності - і все це" SANDALYECI ". Вся виготовлена продукція відрізняється високою якістю, проходить перевірки на зносостійкість і при цьому супроводжується гарантією! Сучасні технології, за допомогою яких меблі виготовляються не тільки якісно, але і точно в терміни дозволили компанії отримати довіру партнерів у всьому світі. Щодо цінової політики, клієнти зможуть знайти вигідне рішення для свого бізнесу незалежно від їх бюджету і при цьому не обмежити себе в якості. B наші дні «SANDALYECI» стрімко розвивається і не стоїть на місці, хоча вже має статус надійного постачальника в багатьох країнах. Бренд давно є показником надійності, якості та витонченого смаку.
Компанія налічує понад 15 філій на різних континентах, включаючи Вашингтон, Торонто, Франкфурт, Стамбул, Лондон, Київ, Мальту, а тепер і Харків! </р>
"КомплексПроект" став офіційним представником "SANDALYECI" в місті Харків і тепер оригінальні меблі та якісне обладнання для закладу ви можете замовити в одному місці! </р>
Станція бармена & nbsp; - це один з видів нейтрального обладнання </а>, яке є незамінною частиною бару в закладі громадського харчування. Виготовляється, як правило, з нержавіючої сталі і оснащується всіма необхідними полицями, стійками, стелажами і ящиками за бажанням клієнта. Найбільш правильно оснащена станція бармена, максимально оптимізує роботу всього бару.
Кав'ярня сьогодні дуже популярний формат закладу. Хто не любить побалувати себе чашкою смачної свіжозвареної кави в обідню перерву або ввечері після важкого трудового дня? Якими основними видами напоїв на основі кави балують своїх відвідувачів бариста, ми розповімо вам в цьому короткому огляді.
Отже, "король" кавових напоїв - еспресо . Готується еспресо в кавомашині , а стандартна порція - 35 мл. У перекладі з італійської слово «espresso» має два трактування: 1. Спресований, зварений під пресом; 2. Швидкий. Еспресо ідеально вважає в собі гірчинку і кислинку, закінченість смаку і відчуття свіжості. Правильно приготований еспресо має горіхово-золотисту, рівну, однорідну і щільну пінку-крему. Товщина цього крему не повинна перевищувати 2 мм П'ють еспресо швидко, кількома ковтками. Можна перемішати пінку з кавою або посипати її цукровою пудрою.
Ресторанный бизнес очень привлекательный с точки зрения инвестиций. Действительно, общепит - давно распространенная сфера предпринимательства, которая привлекает своей прибыльностью. И, конечно, в этом деле не обходится без серьезной конкуренции. Одним из важных факторов рентабельности объекта общественного питания является так называемый "правильный" коммерчески успешный интерьер ресторана.
Давайте разберемся, что это такое.
Несколько крошек, которые остались после уборки на столе, нетщательно наполированные столовые приборы, небольшой слой пыли на листьях растений.. Все эти моменты не ускользают от внимания гостей и вряд-ли оставят положительное впечатление от вашего заведения, насколько бы ни была хороша и вкусна ваша кухня. Не стоит лишний раз напоминать, что в кажом ресторане или кафе должно быть опрятно и чисто.
Поэтому, мы решили упомянуть, на что не стоит забывать обращать внимание.
Если в вашем заведении влажная уборка пола - редкое явление, а со столов в гостевой зоне постоянно забывают убирать, вряд-ли это ускользнет от взора посетителя. А воображение самых впечатлительных, и того хуже, дорисует ужасные картины антисанитарии, царящей на вашей кухне. Пусть даже это и не соответствует действительности.
Помните, что иногда даже несколько крошек, которые оставил нерадивый официант, способны напрочь испортить впечатление о ресторане.
Посуда и столовые приборы особенно должны держаться в сторогой чистоте. Если вы подали гостю грязную тарелку или вилку, возмущения вам не избежать. Кроме того, антиреклама может выйти на просторы Интернета. Такого негатива вам точно не нужно.
Обращайте внимание, чтобы на барном стекле не оставалось пятен, разводов, следов от помады.
Не только пол и столы нуждаются во влажной уборке. Не оставляйте без внимания постеры, картины, растения и другие декоративные элементы в вашем заведении. Пыль и грязь обычно накапливаются очень быстро, особенно, когда присутствует поток людей. Никому не захочется отдыхать среди грязи и пыли, а у посетителей сложится мнение, что порядок и чистота у вас не на первом месте.
Никаких насекомых не должно быть в ресторане: пауки, мошки, мухи, муравьи, тараканы... В лучшем случае, появление такой "живности" вызовет у гостей недоумение, брезгливость, а в худшем случае, кто-то впечатлительный может устроить истерику при появлении неожиданных "гостей".
Помните эти моменты, и не забывайте следить за чистотой в вашем ресторане, кафе, баре, столовой.
В последнее время набирают популярность моноконцептуальные рестораны. Это заведение, кухня которого выстраивается вокруг одного определенного ингредиента или блюда. Ими могут быть грибы, яйца, рыба, морепродукты или другой продукт, который вы захотите. Простое меню - это не только удобство для посетителя, но и уменьшение затрат для владельца. В таком формате вы можете сократить штат поваров, официантов, сосредоточившись на качестве своих блюд.
Повара дают волю фантазии и придумывают новые блюда, оригинальные рецепты. Обязательным условием явлется использование основного ингрдиента, на котором специализируется ваше заведение.
В наявності
Под заказ
В наявності
В наявності