Американо Кава-еспресо, розбавлена водою. Співвідношення кави до води може бути 1:2 або 1:3. Стандартна порція Американо - 120-160 мл.
Кава допіо & nbsp; (Рістретто) - це еспресо в подвійній порції.
Капучино - кава, в яку додається гаряче збите молоко, а зверху накривається шовковистою пишною молочною піною. Порція, як правило, 150 мл, а температура 60-7 - С. Напій за легендою отримав свою назву завдяки ченцям з ордена капуцинів. Здається, саме вони перші придумали додавати в каву молоко.
Глясе - смачний прохолодний напій на основі кави з додаванням кульки морозива. Подається зазвичай з трубочкою.
Айріш - кава, в яку додають збиті вершки і алкоголь.
Кава по-віденськи - це еспресо зі збитими вершками, посипані зверху корицею, ваніллю, апельсиновою цедрою, мускатним горіхом або іншими цспеціями за смаком, а також тертим шоколадом. & nbsp;
Латте - напій з трьох частин: одна частина - еспресо, а дві інші - прогріте молоко і піна. У лате для смаку і аромату додають смачні сиропи. Зверніть увагу, що виключені цитрусові сиропи - через них може скиснути молоко. Подається лате у високій склянці з трубочкою.
Мокко - кава, в яку додається шоколад або кава по-східному.
Кава по-східному - напій з рясною піною. Його ще називають кавою по-турецьки. Готується в джезві або турці (посудині конічної форми), на електроплиті або відкритому вогні. Можна додати корицю або кардамон.
Звичайно, це далеко не повний перелік напоїв на основі кави. Ви самі можете фантазувати в цьому руслі і привнести в ваш бар щось нове, унікальне, чого ваші клієнти досі не пробували.
В наявності
Под заказ
В наявності
В наявності