Рецепти для пароконвектомата: Картопля по-селянськи в пароконвектоматі Piron G915 RXSD
Запечена картопля з рум'яною скоринкою, як основна страва або гарнір.
Інгредієнти:
Технологія приготування в пароконвектоматі Piron G915 RXSD
Свіжу тонкошкіру картоплю вимити від забруднень і нарізати «човниками».
Картоплю помістити в гастроємність або деко з гранітною емаллю (оригінальний аксесуар Rational). Посолити, додати рослинну олію, спеції і перемішати.
Розігріти пароконвектомат Piron G915 RXSD до температури 180 градусів на режимі конвекції.
Завантажити деко в пароконвектомат Piron G915 RXSD і готувати при температурі 175 градусів на режимі пароконвекції (10-20 % вологості), періодично перемішуючи для рівномірного обсмажування. Тривалість приготування залежить від розміру картоплі та бажаного кольору, приблизно 25-30 хвилин.
Можна подавати як гарнір, посипавши рубаною свіжою зеленню.
Цей рецепт підходить для всіх пароконвектоматів Piron, UNOX, Angelo Po, Rational.
В наявності
В наявності
Под заказ
В наявності