Роль посудомийних машин на підприємствах громадського харчування важко переоцінити. Вони встановлюються в місцях з великою прохідністю або в закладах, які стабільно обслуговують банкети. Вони підвищують продуктивність миття посуду, позбавляють рутинної роботи, виключають людський фактор, дозволяють скоротити кількість персоналу в зміні і таким чином заощаджують Ваші гроші.
Від якості водопровідної води залежить ефективність роботи посудомийної машини та термін служби її основних вузлів. Через незадовільну якість води в нашій країні багато фахівців настійно рекомендують експлуатацію посудомийних машин у парі з фільтром-пом'якшувачем води. Однак все в цьому світі має свій ресурс і в міру того, як у фільтра зменшуються пом'якшувальні властивості, збільшується швидкість утворення накипу як у «танці» машини, де ви це помітите, так і в самому бойлері, куди заглянути не зможете ну ніяк. ;
Як бути? Що робити? Регулярно проводити ТО!
Регенерація фільтра-пом'якшувача, декальцинація «танку» та бойлера, загальна перевірка посудомийки на предмет відсутності сторонніх шумів та відхилень у роботі машини – ось далеко не повний перелік того, що стосується якісного технічного обслуговування.
Довірте свою техніку професіоналам!
В наявності
В наявності
Под заказ
В наявності