В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Під замовлення
Ми не помилимося, якщо назвемо пароконвектомат серцем вашої професійної кухні. 1976 року німецька компанія Rational випустила перший пароконвектомат і викликала фурор на ринку технологічного обладнання для ресторанів. Їх особливістю стала можливість використовувати під час приготування страв режим пари, режим конвекції одночасно чи окремо. Повітря разом з парою циркулює з великою швидкістю по всій робочій камері. Завдяки цьому в камері підтримується однакова температура та забезпечується рівномірне приготування блюд.
За підрахунками технологів, професійний пароконвектомат б/в здатний замінити до 40% теплового обладнання на кухні ресторану та виробляє до 70% всіх типів теплової обробки. Ви ще сумніваєтеся, що пароконвектомат дійсно стане серцем вашої кухні? Давайте розберемося, за яким принципом працює чудо-пароконвекційна піч.
Як ми вже помітили вище, пароконвектомат працює за принципом пароутворення та конвекції.
Конвекція - процес, який супроводжується рухом гарячого повітря по всій камері за допомогою вентиляторів і ТЕНів. Нагрівальні елементи (ТЕНи) пароконвектоматів мають свої відмінні риси - вони кругоподібної форми (зазвичай у тепловому обладнанні використовуються прямі ТЕНи). Все тепло, що виділяється кругоподібними ТЕНами, швидко знімається завдяки циркулюючому повітрі.Пароутворення в пароконвектоматах може бути двох типів: інжекторний та бойлерний пароконвектома т.
Бойлерні системи в пароконвектоматах зустрічаються частіше. Саме такий спосіб утворення парі був у першому німецькому пароконвектоматі Rational. Нагрівання води у цих пароконвектоматах відбувається у бойлері - парогенераторі, який знаходиться усередині пароконвектомату. Коли вода закипає, вона перетворюється на пару, яка через спеціальні клапани надходить у робочу камеру.
Бойлерні пароконвекційні печі б/в вимагають підключення до водопроводу через спеціально встановлений фільтр-пом'якшувач води. Такий водопомягшувач зменшить небажані кальциновані відкладення в парогенераторі та продовжить термін служби пароконвектомату. Для очищення нагрівальних елементів рекомендується використовувати спеціальні миючі засоби.
Пароконвекційні печі б/в інжекторного способу пароутворення характерні тим, що пара утворюється безпосередньо в робочій камері за рахунок влучення води на ТЕНи і високошвидкісну турбіну. Інжекторні пароконвектомати популярні тим, що мають невисоку вартість, порівняно з бойлерними. Але важливо пам'ятати, що в таких печах буває складно розрахувати кількість необхідної води для утворення пари, також у них може бути відсутній ряд необхідних функцій і режимів, наприклад режим подачі холодної пари.Інжекторні пароконвектомати б/в не вимагають встановлення додаткового обладнання - фільтри-пом'якшувачі води або очисні засоби для очищення бойлера.
Відмінною рисою пароконвектоматів від конвекційних печей є можливість перемикання режимів роботи. Їх у пароконвектомату може бути від трьох до п'яти.
Компанія "Бу HoReCa" пропонує вам купити пароконвекційну піч б/у. Ми пропонуємо лише якісне обладнання. Сертифіковані фахівці проводять відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Обладнання для ресторанів, що надається нами, завжди у чудовій робочій якості. Конкурентно здатні ціни та приємна співпраця. Доставка по Україні та до Криму.
В наявності
В наявності
Под заказ
В наявності