Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Цукрова вата - здавна улюблена солодкість для дітей і дорослих. Цукрова вата з'явилася в XVI в Італії і вважалося ласощами тільки для багатіїв. Тоді солодка вата готувалася вручну, цукор розтоплювали в каструлі і намотували отриману солодку «пряжу» на виделки. Пізніше, в 1897 році, Вільям Моррісон і Джон Вартон придумали апарат для виготовлення солодкої вати. З тих пір вона стала доступною практично для всіх і невід'ємною частиною свят. З плином років вироблялося все більше і більше апаратів для приготування цукрової вати, тому її стали постійно продавати на ярмарках, народних гуляннях, святах, парках атракціонів.
Апарати для цукрової вати складаються з корпусу, чаші, двигуна, нагрівальних ТЕНів, розподільної головки, в яку засипається цукор і панелі управління. Виробники можуть укомплектовувати свій прилад для солодкої вати мірною ложкою для цукру, пластиковими або дерев'яними паличками для намотування цукрової вати і куполом, який захищає вже готовий продукт від потрапляння в нього комах або пилу.
В експлуатації прилад для приготування цукрової вати досить простий і ніяких спеціальних навичок не вимагає. Досить засипати цукор в спеціальний резервуар в розподільній головці, який підігрівається, і включити апарат. Головка після включення починає обертатися, а цукор плавитися. Цукор, що плавиться, через отвори в головці починає розпорошуватися за рахунок відцентрової сили. В результаті цукор приймає вигляд волокон - тонких липких ліній. Оператору машини для солодкої вати залишається просто намотувати ці волокна на спеціальну паличку, на якій незабаром утворюється куля з цих волокон з солодким ароматом.
Цукрова вата - це не сезонний продукт, вона користується попитом цілий рік; • Для приготування солодкої вати немає необхідності в спеціальній сировині: підійде абсолютно будь-який цукор (тростинний, рафінований, буряковий); • На одну порцію солодкої вати потрібно не більше двох чайних ложок цукру, з одного кілограма піску можна приготувати до 200 порцій; • Всього кілька хвилин займає приготування однієї порції солодкої вати; • Якщо додати в цукровий пісок харчові добавки або барвники, солодка вата буде не тільки яскравого красивого кольору, але і матиме певний специфічний смак. Найпопулярніші кольори - це рожевий, блакитний, жовтий; аромати - м'ятні, яблучні, вишневі або апельсинові.
Апарати для солодкої вати можуть бути з різною продуктивністю: до 5 кг/год і від 5 кг/год до 10 кг/год. Природно, апарати, що володіють більш високою продуктивністю мають вартість вище. Такий апарат для солодкої вати має сенс купувати, якщо ви збираєтеся продавати солодку вату цілий рік в добре розташованому місці з великою прохідністю. Також існують апарати для приготування солодкої вати побутового використання. Їх ще застосовують для проведення, наприклад, майстер-класів з дітьми. Звичайно, в порівнянні з професійними машинами, їх продуктивність значно нижче.
Компанія «Комплекс Проект» вже тривалий час професійно займається апаратами для приготування цукрової вати. За довгі роки роботи нами були випробувані і перевірені десятки апаратів для приготування солодкої вати самих різних виробників. Ми зможемо об'єктивно оцінити роботу кожного апарату для приготування солодкої вати виходячи з отриманої нами практики, порекомендувати вам саме ту модель, яка буде відповідати вашим запитам, умовам роботи і закладу.
Ми готові запропонувати Вам професійні рішення з придбання апарату для приготування солодкої вати. Наш багатий досвід в цій сфері допоможе Вам спочатку вибрати правильне обладнання, налагодити роботу і грамотно експлуатувати і обслуговувати апарати цукрової вати. У нашому асортименті є як недорогі апарати для приготування солодкої вати українського виробництва. Так і представлені апарати китайського виробництва за дуже прийнятними цінами. Купити апарат для приготування цукрової вати можна прямо зараз на сайті, або зателефонувавши нам за телефонами , , , ) 415 31 1915-98, .
В наявності
В наявності
Под заказ