Sous Vide-станьте ближче до технологій майбутнього
Адже дуже важливо, щоб ваша їжа була смачною і головне корисною. Для цього потрібно знайти спосіб приготування такої їжі. За допомогою нових технологій, які зараз так стрімко розвиваються, ви зможете порадувати себе, своїх близьких скористаючись обладнання сувід .
Купити sous vide сьогодні може кожен бажаючий.
Це неймовірна методика приготування правильної і якісної їжі, яку можна використовувати не тільки в ресторанах але і в домашніх умовах. Суть цього методу дуже проста: продукти поміщаються в спеціальний пакет з відкачаним повітрям, після чого вони готуються у воді, при температурі зазвичай нижче 90 градусів.
Головна ідея сувіду в тому, що їжа повинна готуватися при тій температурі, при якій її подають до столу.
Обладнання для технології sous vide :можливості та головні переваги.
Що ж може отримати споживач, коли купить прилад для приготування сувід ?
- якість - обладнання дозволяє бути впевненим в якості приготованих продуктів;
- ергономічність - багатофункціональне і легке у використанні;
- можливість придбати сучасний, високотехнологічний агрегат sous vide за доступною ціною.
Основні переваги використання сувід:
- Можливість рівномірно приготувати їжу, при цьому зберегти її природну соковитість;
- Приготування їжі в спеціальному пакеті зберігає всі її смаки і аромати, які губляться в процесі звичайного варіння;
- Коли ви готуєте м'ясо, при правильному виборі температури, воно виходить дуже ніжним і соковитим;
- Овочі приготовані в сувід зберігають свою свіжість і хрустку структуру, що складно отримати під час звичайного варіння.
Існує кілька варіантів герметичної упаковки для sous vide:
- Zip-lock пакети будуть не менш ефективним в порівнянні з вакуумним. Їх використовують для нетривалого приготування при низьких температурах.
- Обгортання в харчову плівку можна використовувати тільки при недовгих процесах.
- Професійні вакуумні апарати - це найкращий варіант для професійної кухні. Вакууматори регулюють силу вакуумування для різних продуктів.
Також ви можете контролювати температуру за допомогою деяких пристосувань:
- Термостат сувід - апарат для нагріву їжі, який занурюється в контейнер з водою. Це буде найкращим рішенням для реалізації технології сувид , хоча і є досить дорогим.
- Термічні ванні або водяні печі - це ємність з вбудованою помпою. Вона проводить процес приготування без додавання води, також вона стежить за температурою, при цьому економить вашу електрику. Але, вона має досить великі габарити і обмеження в заготовках.
- Температурний контролер. Це професійний градусник, який можна використовувати разом зі звичайними каструлями. Дуже зручний і практичний. Головна його перевага - це вартість і можливість використання вже з наявним обладнанням.
- Кухонний конвектор
Sous vide:купити обладнання з величезною вигодою для себе.
Готуйте із задоволенням і без проблем якісну їжу за допомогою функціонального апарату Sous vide .Ви вкладаєте мінімум коштів і отримуєте надійного помічник для приготування правильного і здорового харчування.