Під замовлення
Код товара: 12326
ЕХНОЛОГИЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНІЙ KYXHE
Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
Виключно підходить для приготування поза годинами пік
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
Спосіб приготування їжі за системою SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети та обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження незайманого оригінального смаку інгредієнтів.
Однією з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE. - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
БІЛЬШ ТРИВАЛИЙ ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів
АПАРАТ SOUS VIDE GN2/3 HENDI 225 264
для приготування страв, запечатаних
в спеціальні вакуум-пакети, при чітко
заданій низькій температурі
об'єм 13л
електронний термостат і таймер
особливо точний термостат, що регулює
температуру від + 45º до + 95ºC,
з точністю кроку до 0,1ºC
в комплекті: сепаратор з 6 перегородками
і кришка з нержавіючої сталі
за рахунок силіконової прокладці
кришка повітро- і водонепроникна
корпус - нержавіюча сталь
потужність: 0,4 кВт/220В
розм. 335x363x290h
Доставка
Оплата
Безготівковий розрахунок.
Готівковий розрахунок:
В наявності
В наявності
Под заказ