Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Аппарат SOUS VIDE 2/3 HENDI 225 264

56a5e7b4.jpg

Під замовлення

Код товара: 12326

Виробник HENDI Модель: 225 264 Артикул: 374 Габарити: 335x363x290h Тех. дані: 0,4 кВт/220В
Ціна: 17 950 грн

Рассрочка online
Готівкою
Безготівковими
Приват24
Накладений платіж
Самовивіз зі складу Харків,Київ
Кур'єрська доставка Харків,Київ
Нова Пошта
Автолюкс
Нічний експрес
Гарантія якості на всю продукцію

 

ЕХНОЛОГИЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНІЙ KYXHE
Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
Виключно підходить для приготування поза годинами пік
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
Спосіб приготування їжі за системою SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети та обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження незайманого оригінального смаку інгредієнтів.  
Однією з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.  
У буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE. - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації у вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
БІЛЬШ ТРИВАЛИЙ ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.

Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
Риба - 4-6 днів
Яловичина - 25-30 днів
Телятина - 25-30 днів
Свинина - 15-18 днів
М'ясо птиці - 10-18 днів
Овочі - до 45 днів

АПАРАТ SOUS VIDE GN2/3 HENDI 225 264
для приготування страв, запечатаних
в спеціальні вакуум-пакети, при чітко
заданій низькій температурі
об'єм 13л
електронний термостат і таймер
особливо точний термостат, що регулює
температуру від + 45º до + 95ºC,
з точністю кроку до 0,1ºC
в комплекті: сепаратор з 6 перегородками
і кришка з нержавіючої сталі
за рахунок силіконової прокладці
кришка повітро- і водонепроникна
корпус - нержавіюча сталь
потужність: 0,4 кВт/220В
розм. 335x363x290h

 

Завантажити інструкцію до Аппарат SOUS VIDE 2/3 HENDI 225 264 можна за посиланням:

Доставка


Самовивіз зі складу Харків, Київ, Одеса
Кур'єрська доставка Харків, Київ, Одеса
Нова пошта
Автолюкс
Нічний експрес

Оплата


Безготівковий розрахунок.


Для юридичних осіб (з ПДВ): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок нашої юридичної особи платника ПДВ.
Для фізичних осіб-підприємців (ФО-П): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на наш розрахунковий рахунок.

Готівковий розрахунок:


Для приватних покупців та фізичних осіб-підприємців (ФО-П):
– Готівка через банк. Прямий платіж на наші реквізити можна здійснити через найближчий банк.
– Готівкою у нашому офісі.
– Післяплатою: оплата здійснюється при отриманні товару в службі доставки + % вантажоперевізнику за послугу пересилання грошей (тарифи встановлює перевізник).
У деяких випадках менеджер може попросити зробити передплату за товар у розмірі вартості послуги перевезення (за тарифами вантажоперевізника).
Передплата є гарантією того, що Ви приїдете за своєю посилкою, а нам не доведеться оплачувати порожнє перевезення товару. Дякую за розуміння!

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм

ВИ ДИВИЛИСЬ РАНІШЕ
56a5e7b4
Аппарат SOUS VIDE 2/3 HENDI 225 264

Под заказ

Ціна: 17 950 грн


+380 (97) 525 25 41