В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
Теплова поверхня - різновид професійного кухонного обладнання, призначене для підтримки різних страв в гарячому стані (м'ясні, рибні котлети, стейки, млинці). На теплову поверхню можна розташовувати страви в тарілках або інших гастрономічних ємностях. Теплова поверхня складається з корпусу, виконаного з металу, двох ручок, терморегулятора і термостата, вбудованих ТЕНів, перемикача. Терморегулятор регулює процес нагрівання, також деякі теплові поверхні можуть бути обладнані функцією захисту від перегріву, і світловим індикатором роботи. Теплові поверхні можуть працювати з температурами від 0 ° С до 100 ° С.
Підігрівачі страв - ще один вид теплового обладнання, призначеного для збереження тепла вашої готової продукції, страв або напоїв. Зустрічаються підвісні і настільні підігрівачі страв. Настільний інфрачервоний підігрівач страв або, як його ще прийнято називати, марміт, складається з нижньої частини і вставок. У нижній частині знаходяться пальники на спеціальній підставці, а вставки складаються з контейнерів, в які викладаються страви. Підвісні нагрівачі страв виконані у вигляді інфрачервоної лампи з регульованою висотою підвісу. Підвісні підігрівачі використовуються в зоні видачі готових страв, забезпечуючи підтримку сервірованих страв, піци та іншої приготованої їжі при оптимальному температурному режимі.
В наявності
Под заказ
В наявності