В наявності
В наявності
Промислові коптильні залежно від способу підключення поділяються на:
• Електростатична коптильня;
• Газова коптильня. Кожна коптильна шафа обладнана дисплеєм, панеллю управління, пам'яттю, в яку оператор закладає різні програми копчення. Промислові коптильні камери - це великі машини, здатні працювати безперервно до 10 годин. Такі машини добре підходять для дрібного і великого бізнесу. Крім типу підключення професійні коптильні можуть класифікуватися за способом обробки сировини: Гаряче копчення (приготування продуктів швидке, а машини зручні і прості у використанні); Холодне копчення (вимагає більше часу і трудових витрат, однак при такому копченні продукція довше зберігає свіжість).
Коптильна установка працює в чотирьох режимах:
• Копчення;
• Варка;
• Обсмажування;
• Підсушка. Коптильні камери складаються з самої коптильної камери (вежа, тунель), а також з допоміжних пристроїв: для утворення та подачі диму, для нагрівання та охолодження повітря, для переміщення продукту, санітарної обробки та контрольно-вимірювальних приладів.
Обладнання для копчення риби дає можливість в невеликій камері проводити всі необхідні дії: підсушка, копчення, проварка і так далі. Купити коптильню для риби - це значить придбати сучасну коптильну камеру зі спеціальним димогенератором. Цей димогенератор подає дим з використанням примусової тяги в камеру з продуктом. Відпрацьований дим викидається з камери назовні або рециркулюється для більш повного використання. Коптильня для риби має можливість перебудувати сучасні коптильно-варильні камери з димового копчення на бездимне. Купити коптильню гарячого копчення необхідно, якщо ви бажаєте, щоб ваші продукти проходили обробку в диму при високих температурних режимах: 100 ° С - 140 ° С Важливо пам'ятати, що продукція гарячого копчення не призначена для тривалого зберігання. Промислові кухні часто набувають коптильні печі холодного копчення. Це більш ефективне обладнання, володіє більшою продуктивністю, ніж термокамери для копчення. Холодне копчення забезпечить високу якість показників приготованого продукту: смак, запах, колір та інші. Шафа коптильна, навіть невеликих розмірів, приготувати до 300 кг продукту за один цикл роботи. За зовнішнім виглядом найчастіше коптильні - це великі камери, стаціонарні підлогові, для гарячого і холодного копчення. При копченні продукту в коптильній камері досить помістити його на 10-15 хвилин в камеру, де він просочиться димом. Далі рекомендується довести продукт до готовності в пароконвектоматі або духовій шафі. Таким чином, можна значно скоротити час на приготуванні продукту. Крім габаритних коптилень виготовляються коптильні для пароконвектоматів з невеликими розмірами і ручним управлінням. На нашому сайті представлена коптильня Angelo Po FMSX, вага якої всього 5,2 кг. На нашому сайті «Комплекс Проект» представлені коптильні шафи. Ціна на них і всі необхідні характеристики можна уточнити в нашому каталозі або у менеджерів за контактними телефонами.
В наявності
Под заказ