В наявності
Код товара: 26423
Ротаційні печі РОСС призначені для випічки широкого асортименту продукції:
- житньо-пшеничних сортів хліба,
- пшеничних сортів хліба,
- хлібобулочних виробів,
- кондитерських виробів,
- виробів з листкового тіста,
- пряникових виробів,
- сушіння сухарів з пшеничного та житньо-пшеничного хліба в умовах інтенсивної експлуатації на хлібозаводах, кондитерських фабриках, супермаркетах, а також механізованих пекарнях.
Ротаційні печі РОСС мають збірно-розбірну конструкцію для спрощення транспортування та встановлення обладнання на підприємствах.
Печі поставляються на підприємства в розібраному вигляді (окремими секціями, які можна заносити у виробничі приміщення через стандартні дверні отвори). При монтажі секції з'єднуються за допомогою сталевих клинів, що значно скорочує кількість часу на установку печей. Корпус печі виконаний з нержавіючої сталі. Випічка широкого асортименту хлібобулочних і кондитерських виробів високої якості (рівномірне випікання, високий підйом, рівномірно пофарбована поверхня, глянцева скоринка) забезпечується:- ефективною системою циркуляції гарячого повітря з відцентровим вентилятором створює в пекарній камері однорідний повітряний потік оптимальної швидкості (1,7- 2,5 м/с), що надходить в камеру розподіленим по всій глибині і ширині. Оригінальна конструкція повітроводів зі спеціальними каналами, через ряд отворів, оснащених регульованими заслінками забезпечує великий обсяг і помірну швидкість повітряного потоку. Рівномірна подача потоків гарячого повітря під деко, в поєднанні з обертанням візка на низькій швидкості забезпечує рівномірне і ефективне випікання хлібобулочних і кондитерських виробів.
- потужною системою парозволоження (парогенератор касетного типу з каскадним каналом подачі води), розміщеної безпосередньо в потоці гарячого повітря і забезпечує миттєве випаровування (8 літрів води перетворюється в пар протягом 20 секунд) необхідної кількості води для максимального підйому випікаються виробів і утворення глянцевої тонкої скоринки без тріщин на їх поверхні. Ефективність парозволоження зберігається і при невисокому тиску води, що підводиться.
Випічка в печі здійснюється на стелажному візку .
Всередині хлібопекарської камери вгорі розташований кронштейн для плавного підйому і фіксації візка з тестовими заготовками. При відкриванні дверей печі спрацьовує важільна система підйому візка. Кронштейн автоматично опускається, візок закочується в камеру вручну і заходить на «черевик» кронштейна. При закриванні дверей печі візок плавно піднімається на кронштейні. Кронштейн складається з кулачкового механізму, по якому обертаються дві пари підшипників, розташовані на півосях під кутом 180 °. Обертання візка на кронштейні під час випічки здійснюється підшипниковим механізмом, який приводиться в рух електродвигуном через клиноременную передачу.Висока навантажувальна здатність верхнього приводу дозволяє випікати продукцію в режимі інтенсивної експлуатації.
Верхній привід обертання, низький поріг пекарної камери з трапом, дозволяють уникнути тряски тестових заготовок при закочуванні стелажного візка, виключають її зміщення під час випічки.
Система управління піччю побудована на базі мікропроцесорного контролера і забезпечує мінімальне технічне обслуговування, високу надійність в експлуатації, максимальний набір функцій управління піччю.
Управління технологічним процесом здійснюється за допомогою сенсорних елементів управління і введення інформації, розташованих на екрані панелі управління.Технічні характеристики:
Піч «Р90» газова на 90 буханців, оздоблення з нержавіючої сталі (без закатного візка, без противнів)
Технічні характеристики:
Максимальне разове завантаження форм «цегла» - 90 шт р>
Середній час випічки формового хліба - 45 ± 5 хв р>
Продуктивність при максимальному завантаженні - 67,5-85,5 кг/год р>
Встановлена потужність ел.двигунів - 4,04 кВт р>
Встановлена потужність ТЕНів - 30 кВт р>
Теплова потужність пальника - 4-37,7 кВт р>
Витрата палива на одну випічку - 1,19-3,79 м ³/год р>
Тиск газу (природний газ) - 1300 Па р>
Тиск газу (пропан/бутан) - 3000 Па р>
Розрядження в димоході - від 3 до 40 Па р>
Температура відхідних газів за димососом + 115 ° С р>
Максимальна температура в робочій камері + 300 ° С р>
Діапазон регулювання температури + 120.. + 300 ° С р>
Нерівномірність нагріву повітря за об'ємом камери ± 10 ° С р>
Напруга мережі змінного струму - 380 В р>
Число фаз - 3
Частота струму - 50 Гц р>
Витрати електроенергії на одну випічку - 18 кВт р>
Займана площа - 1,54 м ² р>
Габарити - 1480х1770х2100 мм р>
Маса - 1300 кг р>
Доставка
Самовивіз зі складу Харків, Київ, Одеса Кур'єрська доставка Харків, Київ, Одеса Нова пошта Автолюкс Нічний експресОплата
Безготівковий розрахунок.
Для юридичних осіб (з ПДВ): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок нашої юридичної особи платника ПДВ. Для фізичних осіб-підприємців (ФО-П): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на наш розрахунковий рахунок.Готівковий розрахунок:
Для приватних покупців та фізичних осіб-підприємців (ФО-П): – Готівка через банк. Прямий платіж на наші реквізити можна здійснити через найближчий банк. – Готівкою у нашому офісі. – Післяплатою: оплата здійснюється при отриманні товару в службі доставки + % вантажоперевізнику за послугу пересилання грошей (тарифи встановлює перевізник). У деяких випадках менеджер може попросити зробити передплату за товар у розмірі вартості послуги перевезення (за тарифами вантажоперевізника). Передплата є гарантією того, що Ви приїдете за своєю посилкою, а нам не доведеться оплачувати порожнє перевезення товару. Дякую за розуміння!В наявності
В наявності
Под заказ