Технічні характеристики:
987х450х560мм; 380/400 V / 3 NPE;
5,4кВт; продуктивність -40кг;
Верхній привід; інфрачервоні ТЕНи з керамічним покриттям під жароміцним склом;
електромеханічне управління;
регулювання температури ТЕНів посекторне;
відстань від шампура до ТЕНів регулюється.
Матеріал корпусу - нержавіюча сталь.
Електродвигун обертає м'ясо вліво і вправо з 1 об/хв.
Производство Ozti Турция.
Гриль вертикальний 8859.000E3.8T Туреччина оснащений електричним двигуном верхнього приводу та інфрачервоними ТЕНами, які захищені жароміцним склом. Це особливий вид професійного теплового обладнання, який використовується на підприємствах громадського харчування і дозволяє приготувати начинку з м'яса для популярного східного страви -шаурма (шаверма). Для смаження - м'ясо нанизують на спеціальний повільно обертається довгий вертикальний ніж. Корпус і ніж виготовлений повністю з харчової нержавіючої сталі. Склокерамічні нагрівальні елементи - це швидке і рівномірне просмажування м'яса; легка чистка (є спеціальний піддон для м'яса з якого стікає жир); економія електроенергії (швидкий розігрів). Є захист від перегріву. Три незалежних зони пагрева кожна з окремим терморегулятором. Верхній електричний привід шампура для рівномірного просмажування м'яса з усіх боків. Температура нагріву термоелементів від 50 до 300 ° C
Доставка
Оплата
Безготівковий розрахунок.
Готівковий розрахунок:
В наявності
В наявності
В наявності