Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Кол-во противней,шт:
Тип комплектации:
Сбросить все фильтры

Шафи розстоєчні

Фильтр
Сторінка 1 з 5
Показано 1 - 24 из 100

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте

Під замовлення

Ціну уточнюйте
Сторінка 1 з 5

Розстоєчна шафа - зробіть вашу випічку дивовижною.

1102

Секрет повітряної і смачної випічки полягає не тільки в правильному рецепті і підборі інгридієнтів. Дуже важливим є процес бродіння тіста то як він відбувається, і де при цьому зберігається саме тісто.

Спростити це завдання вам допоможе - розстоєчна шафа.

Для чого застосовується розстоєчна шафа?

Як відомо расстойка - це процес бродіння тіста перед випічкою. Тісто збільшується в об'ємі і стає більш пухким. Все це дозволяє формувати структуру хлібобулочних виробів.

Розстоєчна шафа   - це апарат, який використовується при витримування тіста для різних заготовок   перед випічкою. Він створює для тесту правильну і комфортну середу температура якої не перевищує 38 градусів, а вологість в межах 75-85%. Це середовище допоможе відновиться структурі дріжджового тіста, яка була порушена при формуванні і робить його розпушеним, за допомогою   виділення вуглекислого газу - тісто «підходить».

Також його використовують для стійки швидкозаморожених напівфабрикатів з дріжджового тіста.

Використовують такі розстійкові шафи безпосередньо кафе, ресторани, готелі, великі кондитерські цехи і хлібобулочні комбінати.

Конструкція розстоечного шафи:

1. Сама шафа

2. Пристрій управління

3. Дверцята

4. Ємність з ванночкою

Всі розстійкові шафи мають систему зволоження парою, а температуру всередині шафи можна регулювати. Внизу шафи розташований піддон з губкою, яка вбирає вологу, а також оснащений теном, який нагріває вологу і перетворює її в пар. Це дає можливість зробити всередині шафи тепле і вологе середовище.

Потрібно звернути уваги на таку функцію шафи, як підсипання борошна. Її мають багато сучасних моделей. Її мета - не допустити залипання тесту. Також розстійкова шафа має зручне скляне віконце, яке дає можливість візуально контролювати процес.

Як вибрати розстійкову шафу?  

Варто звертати уваги на нові моделі.

Перед здійсненням покупки расстоечного шафи зверніть увагу на наступні моменти:

  • Якої якості обшивка?
  • Яка теплоізолююча здатність?
  • Яка здатність збереження і регулювання вологості?
  • C чого складається внутрішнє покриття?   Воно не повинно пропускати вологу.
  • Яка продуктивність? Може бути годинна, змінна добова.
  • Яку продукцію будете використовувати? Від цього залежить конструкція.
  • C яким обладнанням будете використовувати розстійкову шафу? Це допоможе автоматизувати процес виробництва.
  • Потрібно пам'ятати параметри расстойки . Про правильну температуру для здійснення процесу і про допустиму вологість. Ще обов'язковою умовою для експлуатації розстійкової шафи є наявність опалення в приміщенні. 0552
  • Головні переваги розстоєчних шаф: 
  • Сьогодні виробничі компанії мають досить широкий асортимент вибору розстійкових шаф.   B залежності від продуктивності вони можуть бути різних розмірів від 2-х противнів до 2-3 візків, які вміщують до 20 противнів. Зараз, виробництво розстоечних шаф постійно вдосконалюється. Виробники враховують побажання і потреби клієнтів.
  • Сучасні моделі можуть мати такі функції:
  • a) Вбудоване в дверцята скло, за допомогою якого ви можете стежити за процесом, при цьому не відкриваючи шафа.
  • b) Капронові перекидачі і гальмують щитки, позбавлять вас від зайвого шуму під час роботи.   Деталі розташовані в доступних місцях. При необхідності заміни деталей, ви зробите це з легкості не мразбирая всю конструкцію.
  • Також, розстійкові шафи легко регулюються, їх можна синхронізувати з різними тістоделювачами.
  • Купити розстоечний шафа ви можете, звернувши в компанію Комплекс Проект.

 

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
плита_индукционная_6_конфорок_21_кВт.jpg
Плита індукційна підлогова 6 конфорок з бортом

В наявності

Ціна: 65 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:6
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:21
  • Напруга, В:380
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм
плита_индукционная_2_конфорки_7_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 2 конфорки 7 кВт

В наявності

Ціна: 22 100 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:2
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
  • Температурний режим:60°С-280°С
  • Потужність, кВт:7
  • Напруга, В:220/380


+380 (97) 525 25 41