В наявності
Код товара: 5589
Технічні характеристики:
Габаритні розміри: 1240x1220x2000 мм;
Вага: 260 кг; р>
Потужність: 2.7 кВт; р>
Завантаження форм «цегла»: 144 шт; р>
Країна виробник: Україна.
Опис :
Електрошкаф призначений для остаточної стійки тіста кондитерських виробів перед випічкою. В електрошафі автоматично підтримується мікроклімат з температурою плюс 35... 40 ° С і відносною вологістю 75... 85%.
Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тіста, а підвищена вологість для запобігання утворенню на поверхні тіста висохлої плівки-скоринки, яка при випічці призводить до розривів на поверхні хлібобулочних виробів.
Доставка
Самовивіз зі складу Харків, Київ, Одеса Кур'єрська доставка Харків, Київ, Одеса Нова пошта Автолюкс Нічний експресОплата
Безготівковий розрахунок.
Для юридичних осіб (з ПДВ): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок нашої юридичної особи платника ПДВ. Для фізичних осіб-підприємців (ФО-П): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на наш розрахунковий рахунок.Готівковий розрахунок:
Для приватних покупців та фізичних осіб-підприємців (ФО-П): – Готівка через банк. Прямий платіж на наші реквізити можна здійснити через найближчий банк. – Готівкою у нашому офісі. – Післяплатою: оплата здійснюється при отриманні товару в службі доставки + % вантажоперевізнику за послугу пересилання грошей (тарифи встановлює перевізник). У деяких випадках менеджер може попросити зробити передплату за товар у розмірі вартості послуги перевезення (за тарифами вантажоперевізника). Передплата є гарантією того, що Ви приїдете за своєю посилкою, а нам не доведеться оплачувати порожнє перевезення товару. Дякую за розуміння!В наявності
В наявності
Под заказ
В наявності