Кожен виробник хоче знайти нові, правильні варіанти для випічки різних виробів. Хтось використовує багатовікові традиційні рецептури, інші використовують нові ідеї та обладнання. Але і ті, і інші прагнуть використовувати нові, сучасні технології.
Багато хто знає, що для правильного і якісного приготування випічки потрібно використовувати просіяне борошно. Саме вона допоможе вашим виробам бути пишними і повітряними.
C допомогою мукопросіювача ви уникнете грудок і випадково потрапили домішок. Це обладнання є незамінним для пекарень, кондитерських цехів і піцерій, а для звичайної господині на домашній кухні підійде просте сито.
Важливим аспектом є те, що мукопросіювач служить для аерації (насичення борошна киснем) і розпушування борошна, що дозволяє зробити кращим процес бродіння тіста.
Мукопросіювачі використовують при приготуванні сировини.
За типом виробництва та просіювання існують вібраційні та відцентрові мукопросіювачі .
Принцип дії вібраційного мукопросіювача - це використання вібруючого сита, через яке частинами пропускається борошно. Такий просіювач складається з приймального бункера, що подає пристрою, який називають шнеком, а також сита та пристрої для вивантаження вже просіяного продукту.
B відцентровому мукопросіювачі просіювання відбувається за допомогою обертального барабана. При цьому процесі продукт просівається під дією відцентрових сил крізь отвір. Такі просіювачі борошна, як правило, мають велику потужність, тому, найчастіше їх купують підприємці для великих обсягів виробництва. Існують різні види змінних барабанів і осередків сита, за допомогою яких можна просіювати не тільки борошно, але і цукровий пісок, крохмаль, сіль, а також подрібнені крупи
Існують такі способи подачі сировини в мукопросіювач :
Так як за годину роботи він здатний переробити 100-2000 кг продукту.
Його перевагою є достатня компактність, простота використання і надійність.
Відмінну репутацію мають просіювачі борошна української копанії РОСС, які ви можете купити перейшовши за посиланням: http://kproekt.com.ua/oborudovanie-dlya-pekaren/mukaproseivateli
Перед покупкою мукопросіювача потрібно визначити:
Потужність просіювачів борошна може становити від 0,5-2,2 кВт. Від цього показника залежить продуктивність, енергоспоживання і вартість мукопросіювача.
Купити мукопросіювачі з невеликою продуктивністю може кожен бажаючий, це буде хороший вибір для невеликих кондитерських, піцерій або закладів фаст-фуду.
Для великих пекарень і кондитерських цехів встановлюють високопродуктивні просіювачі, які вже мають високу ціну і велике енергоспоживання. Також у багатьох мукопросіювачів передбачена автоматична подача борошна, магніти для уловлювання домішок, циклони-осадники.
Забудьте про неякісну випічку. Використовуйте мукопросіювач , замовте його звернувшись в компанію «Комплекс проект».
В наявності
В наявності