Ha харчовому виробництві, основним видом діяльності якого є м'ясна обробка, не обійтися без спеціального обладнання. Цим обладнанням є відповідно обладнання для м'ясообробки. Так, м'ясообробка - це технологічний процес, який складається з нарізки м'яса, його подрібнення, перемішування, дозування, формування фаршу, його приготування, а також термічної обробки м'яса. Весь цей технологічний процес стає легким і зручним за допомогою обладнання з м'ясообробки. Професійне обладнання економить ваш час і ресурси на виробництво.
Професійна м'ясорубка використовується для приготування м'ясного, рибного фаршу. За допомогою набору ножів ви зможете регулювати ступінь подрібнення м'яса.
Ковбасні шприци призначені для наповнення оболонок або ємностей фаршем. Шприци бувають механічні або автоматичні і обладнані функцією дозування м'яса.
Тендерайзер використовується для розм'якшення, розпушення м'яса. Він легко замінить звичний відбивний молоток для відбивних.
Ha нашому сайті представлений широкий вибір обладнання з м'ясообробки від таких брендів, як "FIMAR", "SIRMAN", "FAMA", "EWTinox", "ROBOTCOUPE", "EVEREST", "HENDI", "ANGELOPO". Тут ви можете подивитися цікавить вас обладнання. Ви завжди можете скористатися нашими послугами, безкоштовно проконсультуватися з питань, що вас хвилюють. Просто зателефонуйте, або напишіть нам, і наші фахівці зв'яжуться з вами, і обов'язково допоможуть вибрати потрібне вам обладнання.
В наявності
Под заказ
В наявності
В наявності