Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Пакувальники вакуумні камерні

В наявності

Ціна: 62 644 грн
  • Виробник:GGM
  • Напруга:220 В
  • Корпус: Нержавіюча сталь
  • Потужність:0,45 кВт

В наявності

Ціна: 70 288 грн
  • Виробник:GGM
  • Напруга:220 В
  • Корпус: Нержавіюча сталь
  • Потужність:0,9 кВт

В наявності

Ціна: 85 577 грн
  • Виробник:GGM
  • Напруга:220 В
  • Корпус: Нержавіюча сталь
  • Потужність:0,9 кВт

В наявності

Ціна: 102 533 грн
  • Виробник:GGM
  • Напруга:220 В
  • Корпус: Нержавіюча сталь
  • Потужність:1 кВт

В наявності

Ціна: 35 199 грн
  • Виробник:GGM
  • Напруга:220 В
  • Корпус: Нержавіюча сталь
  • Потужність:0,37 кВт
Сторінка 3 з 3

Вакуумні пакувальники камерні - покращуйте продуктивність вашого ресторану.

 

До   аждое кафе або ресторан потребує професійного обладнання. Якщо ви вже вибрали для свого бізнесу плити,  01 вакуумного камерного пакувальника.

- це одне з кращих рішень при виборі пакувального обладнання. дозволять вашим продуктам довше зберігається, вони зберігають свіжість і аромат, привабливий апетитний вигляд. Вони протистоять появі цвілі, зберігають продукти від засихання і забруднення. Також, такі прилади економлять місце на складах і в холодильниках, практичні і компактні при транспортуванні.

салати, різні солодощі та кондитерські вироби. Вони оптимізують і спрощують роботу вашого закладу, а також економлять час на приготування страв, так як ви можете робити заготовки найбільш популярних і затребуваних страв, які зможуть зберігатися тривалий час.

мають не тільки функцію відкачування повітря, а ще можливість наповнення упаковки спеціальним інертним газом.

використовують твердий пластик і нержавіючу сталь.

Как работают ?

Принципи роботи дуже простий, він полягає в тому, що в камері пакувальника створюється вакуум, де і відбувається вакуумна упаковка разом із запакуванням пакета. У вакуумі міститься менше ніж 1% кисню, які перешкоджає зростанню бактерій. На упаковку продуктів в середньому йде 12-35 секунд. В кінці процесу вакуумування і запаювання пакета, вакуумний насос зупиняється, а кришка відкривається автоматично або ви це можете зробити вручну.

можуть бути одно- і двокамерні.

будуть ідеальними для використання на великих підприємствах. упаковщики   допоможуть вам налагодити виробництво готових продуктів з невеликими витратами.

Головна їх перевага в тому, що продукти здатні тривалий час збережуть товарний вигляд і смакові якості.

Безкамерний вакуумний пакувальник дешевше ніж камерний, але здатний відшкодувати витрати на його покупку своєю користю.

камерних вакуумних пакувальників:

1) Дозволяють ділити продукти на порції;

2) Продовжують термін придатності продуктів;

3) Зберігають і покращують якість їжі;

4) Збереження товарного вигляду;

5  ) Підвищення прибутку вашого закладу через збільшення асортименту страв.

камерних вакуумних пакувальників:

  • Через нагрівання зварювальної планки, при роботі з приладом рекомендується не торкатися до неї до тих пір поки вона не охолоне.

  • При виборі пакета для продукту не забувайте про те, що якщо пакет великий прилад буде витрачати більше часу і енергії на його упаковки.

  • Для того щоб пакет був герметично упакований, потрібно простежити, що б частинки їжі не потрапили на зварювальну планку, а запаюваний край пакета був сухим і чистим.

  • Використовуйте щільний пакет для упаковки продуктів з гострими краями, що б він не порвався при транспортуванні.

Если вы хотите " Комплекс Проект "

 


+380 (97) 525 25 41