В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
На кожному підприємстві громадського харчування або виробництві, де налагоджений процес випічки, необхідно використовувати спеціальне обладнання - обладнання для пекарень б/в, адже якісне і надійне обладнання - запорука успішного виробництва випічки, хліба, кондитерських виробів.
Як і багато інших, на сьогоднішній день, технологічний процес випічки автоматизований. Пекарне обладнання б/у характерно високою продуктивністю, економією часу, коштів, трудових ресурсів - і все це без шкоди виробництва. Результат випічки завжди на вищому рівні.
На кожному пекарному виробництві будь-якого масштабу і формату знадобиться три типи технологічного обладнання для ресторанів б/у:
На нашому сайті ви знайдете повний спектр необхідного обладнання для пекарні б/в.
Досить широкий асортимент печей для випічки продукції дозволить вибрати саме ту піч б/у, яка підійде для кожного типу випічки, яку ви плануєте пропонувати покупцям.
Ротаційні печі б/в об'єднали в собі дві функції: ротації та конвекції. Продукція обертається навколо своєї осі, в той час як тепло розподіляється точно рівномірно по робочій камері. За допомогою ротаційної печі готуються кекси, булочки, круасани, бісквіти, хліб.
Подові печі б/у виробляють процес випічки продукції без вібрації, нагрівальні елементи прикріплені і зверху, і внизу. Відсутність вібрації дозволяє готувати ніжні кондитерські вироби: меренги, суфле, бісквіти. У подовій печі б/у пишна продукція ніколи не осяде і збереже свій чудовий смак.
Перед тим, як відправляти заготовку в піч, необхідно, щоб вона попередньо відстанася. Для расстойки тесту необхідні расстоечные шафи б/у або расстоечные камери б/у.
Для роботи з тестом вам знадобиться:
Тестомеси б/у впораються із замішанням тесту;
Тестораскатки б/у за короткий час розкатають тісто до необхідної товщини;
Тестоделители б/у призначені для ділення тесту на порційні частини;
Тестоокруглювачі б/у , як видно з назви, надають тесту округлу форму, а також згладжують всі нерівності і шорсткості поверхні тестової заготовки;
Машина для внесення начинок б/у полегшить завдання наповнення начинкою вашого кондитерського виробу. (крему, соуси, конфітюр, джем).
Компанія «Б/У HoReCa» пропонує купити обладнання для пекарні б/у у відмінному стані.Необхідне обладнання для ресторанів б/у можна знайти на нашому сайті або зв'язатися з менеджером за вказаними контактними телефонами. Обладнання проходить необхідні відновлювальні роботи та передпродажну підготовку. Доставка по Україні та в Крим.
Под заказ
В наявності
В наявності