В наявності
Код товара: 12608
Розстоечна камера призначена для підготовки дріжджового і листкового тіста, як свіжоформованого так і замороженого, перед випічкою хлібобулочних і кондитерських виробів в пекарнях, кондитерських цехах ресторанів і їдалень. Розстойка тесту проводиться при температурі в межах + 35... + 45 ° С і відносній вологості 75-80% приблизно одну годину.
16 рівнів деко 600x400
Температурний режим 0 ° to 60 °,
Підсвічування,
Противні в комплект не входять,
Не вимагає підключення до водопроводу.
Оснащена колесами.
Потужність: 2,6 кВт/220 B
Габарити 740x630x1950
Вага: 34 кг
Доставка
Самовивіз зі складу Харків, Київ, Одеса Кур'єрська доставка Харків, Київ, Одеса Нова пошта Автолюкс Нічний експресОплата
Безготівковий розрахунок.
Для юридичних осіб (з ПДВ): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на розрахунковий рахунок нашої юридичної особи платника ПДВ. Для фізичних осіб-підприємців (ФО-П): оплата здійснюється згідно з виставленим рахунком-фактурою на наш розрахунковий рахунок.Готівковий розрахунок:
Для приватних покупців та фізичних осіб-підприємців (ФО-П): – Готівка через банк. Прямий платіж на наші реквізити можна здійснити через найближчий банк. – Готівкою у нашому офісі. – Післяплатою: оплата здійснюється при отриманні товару в службі доставки + % вантажоперевізнику за послугу пересилання грошей (тарифи встановлює перевізник). У деяких випадках менеджер може попросити зробити передплату за товар у розмірі вартості послуги перевезення (за тарифами вантажоперевізника). Передплата є гарантією того, що Ви приїдете за своєю посилкою, а нам не доведеться оплачувати порожнє перевезення товару. Дякую за розуміння!В наявності
В наявності
В наявності