Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Грилі Саламандер

Сторінка 2 з 2

  Гриль саламандра- швидке приготування страв на грилі

Як правило всі ресторани і заклади громадського харчування прагнуть заощадити якомога більше місця на своїй кухні, для її повноцінної і ефективної роботи. salamander1

Маленьку кухню можна дуже швидко завантажити різним обладнанням, а це в рази погіршує роботу персоналу.

Для вирішення цієї проблеми потрібно подбати про кожен сантиметр, вибираючи правильне компактне та універсальне обладнання.

Гриль саламандра - це ваш незамінний помічник, як у великому ресторані так і для вуличної точок фаст-фуду. Його використовують для остаточної доготовки риби і м'яса, страв з розплавленим сиром, а також для додання стравам апетитної скоринки. Саламандра - це безконтактний тип нагрівального обладнання. Це апарат у верхній частині якого розташовані нагрівальні елементи, а в нижній частині решітки, на які кладуть продукти. Регулювання температури відбувається за рахунок механізмів при зміні відстані між   верхньої та нижньої площин. ТЕН може знаходитися поблизу або далеко від приготованих страв. Гриль такого типу має індикатор температури і піддон, який потрібен для збору жиру. Робоча температура цього гриля може бути в межах 50-300 ° С

salamander2

Типи грилів за конструкцією:

  • C рухомим нагрівальним елементом (верхня частина апарату встановлюється на будь-яку висоту)
  • C нерухомим нагрівальним елементом (верхня частина не переміщається, а нижню рухати)
  • Більш економним вважає прилад з рухомим нагрівальним елементом. Рухаючі ТЕНи значно скорочують втрату тепла і прискорюють приготування страв.

Існує кілька різновидів гриля за типом нагрівального елемента:

    Інфрачервоні - дуже практичні, велика швидкість приготування страв. Не нагрівають повітря в приміщенні.
  1. Електричні - мають Тени. Їх переважно використовують на професійних кухнях, для запікання м'яса, риби, птиці, булочок, овочів. Також їх застосовують для роз0огрівів страв.
  2. Газові - працюють від газового балона. Мають 1-6 пальників. Популярні для вуличної торгівлі. Використовують для випікання круасанів, булочок, розігріву напівфабрикатів, приготування шаурми і гарячих бутербродів. Головна перевага - мають високу продуктивність і якість продуктів. salamander3

Розмір гриля саламандра варто підбирати виходячи з розміру вашої кухні. Це обладнання можна прикріпити до звичайної кухонної плити.

Можливі проблеми та їх усунення, при роботі з грилем саламандра

 

Неполадки Причини Рішення
He працює індикатор живлення

Перевірте:

  • Обладнання підключено до живлення?
  • Чи є в розетці напруга?
  • He згоріла лампочка?

Поміняйте запобіжник;

підключіть обладнання до живлення;

замініть лампочку.

He працює індикатор нагріву, в той час як нагрівальний елемент працює Можливо згоріла лампочка або відійшов шнур. Замініть лампочку
He працює нагрівальний елемент Можливо згорів нагрівальний елемент або вийшов з ладу регулятор температури. Замініть нагрівальний елемент, або регулятор температури.

 

Головні переваги гриля саламандра :

  • Компактний
  • Високопродуктивний
  • Багатофункціональний. Є можливість не тільки розігріти але і приготувати страви.
  • Надійний і якісний. Має корпус з нержавіючої сталі.
  • Швидка швидкість приготування страв.
  • Піклується про смак і якість приготованих страв.

За допомогою гриля саламандра кухар зможе приготувати в'ялені фрукти, шашлики, шаурму, піцу, жульє і багато іншого.

salamander4

На варто звернути увагу при виборі обладнання?

  1. Який тип гриля ? Для маленької кухні підійде гриль з інфрачервоним нагрівачем, для великої - гриль з ТЕНами.
  2. Газові моделі - кращий варіант для вуличної торгівлі. Його легко переносити з місця на місце, так як він не залежить від електроживлення.
  3. Грилі у яких верхня частина рухома будуть економні в споживанні електроенергії або газу.
  4. Розмір підбирайте в залежності від місця установки.

Купити гриль саламандра за найкращою ціною ви можете в інтернет-магазині професійного обладнання «Комплекс Проект».

 


+380 (97) 525 25 41