Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Апарат для спіральних чіпсів

Світ фаст-фуду на сьогодні дуже популярний, завжди затребуваний і інтенсивно розвивається. У цьому розділі пропонуємо вам новинку у світі вуличної торгівлі, яка в Україну прийшла не так давно - спіральні чіпси на паличці або ролчіпси.

Подейкують, що поява картопляних чіпсів пов'язана з примхою одного з незадоволених гостей ресторану в місті Саратога-Спрінгс, США. У 1853 році йому не сподобалася порція смаженої картоплі. Мовляв, вона була занадто товсто нарізана. Роздратований шеф-кухар приготував нову порцію смаженої картоплі з більш тонкими скибочками. Однак і ця порція не припала до душі відвідувачу. Тоді кухар вирішив нарізати картоплю найтоншими скибочками - товщина у них була паперова. Готова просмажена порція була настільки тонка, що її неможливо було наколоти на виделку. Всупереч побоюванням і очікуванням це блюдо сподобалося примхливому відвідувачеві. Інші гості ресторану зацікавилися новою стравою і на нього посипалися замовлення. Тоненько нарізана і просмажена картопля отримала назву «саратогські стружки» (chips - тріски, стружки), стала фірмовою стравою ресторану, а його популярність збереглася і до наших днів.

Сучасні спіральні чіпси готуються зі свіжих бульб картоплі на очах у покупця, за його бажанням посипаються різноманітними спеціями, а також годяться як закуска до напоїв або просто легкий перекус.

alt

Як готувати спіральні чіпси?

Приготування спіральних чіпсів не займе багато часу і не потребуватиме ніяких особливих професійних навичок.

  1. Для початку вам буде потрібно нечищений, але добре вимита картопля. Також підготуйте дерев'яні палички і необхідні інгредієнти - рослинне масло, спеції і сіль;
  2. Ha наступному етапі необхідно кожен бульб картоплі насадити на дерев'яну паличку. Паличка повинна бути близько 5 мм в діаметрі і приблизно 35 см довгою;
  3. B апарат для нарізки картоплі поміщається паличка з картоплею, де вона перетворюється в картопляну спіраль в складеному вигляді, намотана на паличку. Рекомендуємо нарізати одночасно невелику кількість картоплі, щоб він не підсихав і не темнів;
  4. Ha кожної з паличок бульба картоплі розправляється в спіраль;
  5. Далі необхідно провести обсмажування картоплі у фритюрі до появи золотистого кольору. Це займе не більше чотирьох хвилин;
  6. Кожну готову порцію посипте сіллю і спеціями за смаком. Також за бажанням можна додати coyc;
  7. Кожну порцію викладають в марміт для готових страв.

alt

Яке необхідне обладнання для виробництва спіральних чіпсів

Звичайно, для торгівлі вам знадобиться спеціальний торговий намет для продажу спіральних чіпсів на вулиці. Розміщувати її бажано в найбільш відвідуваних зонах вашого міста: парки, розважальні майданчики, набережні, пристані, пляжі, зупинки громадського транспорту, ринки, торгові площі.

Потім вам буде потрібно апарат для виготовлення спіральних чіпсів. Підбирати його необхідно за характеристиками продуктивності.

Далі подбайте про придбання фритюрниці та марміту для зберігання готових страв.

І, наостанок, вам буде потрібно стіл для приготування спіральних чіпсів і розміщення всього необхідного обладнання.

Купити апарат для спіральних чіпсів

Компанія "Комплекс Проект" пропонує купити обладнання для виробництва спіральних чіпсів , а також іншого необхідного обладнання (фритюрниці, марміти).

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн
plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн


+380 (97) 525 25 41