В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Ha кухні підприємства громадського харчування часто необхідно пиляти заморожене м'ясо, та ще й з кістками. Для того, щоб цей процес проходив простіше існує спеціальне обладнання пила для м'яса.
Стрічкова пила для м'яса використовується для нарізання, оброблення, розрізання великих шматків м'яса (а також з кісточкою), риби, м'ясних і рибних напівфабрикатів. Пила стрічкова акуратно наріже м'ясо на шматки необхідного розміру.
Стрічкову пилку часто можна зустріти в супермаркетах, м'ясних магазинах, на м'ясокомбінатах, м'ясних і ковбасних цехах, на великих підприємствах громадського харчування, в цехах при кулінарних магазинах.
Пила для обробки м'яса виготовляється з високоякісних матеріалів, тому відрізняється довгим терміном служби, безпекою і зручністю обслуговування. Несуча конструкція, як правило, виробляється з анодованого алюмінію, корпус, робоча поверхня, всі зовнішні деталі - з нержавіючої сталі. Конструкція стрічкової пилки досить ергономічна. Це дозволяє розібрати пилку для легкого її миття і очищення.
Пилки для обробки м'яса оснащені функцією регулювання форми і розмірів шматків, які нарізаються.
Універсальне обладнання, яке впорається зі свіжим або замороженим м'ясом, рибою буває настільного або підлогового виконання.
Настільні пилки за рахунок своїх невеликих габаритів добре підходять для кухні ресторану, кафе або їдальні.
Великі габаритні підлогові пилки для м'яса і кісток використовуються найчастіше в супермаркетах і на м'ясопереробних виробництвах. Навіть найбільші м'ясні блоки легко розпиляються за рахунок великої висоти різу.
Конструкція стрічкової гастрономічної пилки для різання м'яса складається з робочого столу, ріжучого полотна, обмежувача, штовхача, станини і панелі управління. На панелі управління розташовані кнопки «Пуск» і «Стоп». Штовхач призначений для захисту рук оператора від пошкодження під час проштовхування під ріжуче полотно продукту. За допомогою обмежувача можна регулювати товщину шматків, які нарізаються.
Необхідний продукт поміщають на робочий стіл. За допомогою обмежувача оператор встановлює необхідну товщину нарізки м'яса. Потім необхідно запустити пилку в роботу кнопкою «Пуск». Далі оператор притискає продукт до обмежувача, за допомогою штовхача проштовхує під ріжуче полотно. Шматок заданої товщини відпилюється. Операцію необхідно повторювати до тих пір, поки продукт не буде нарізаний повністю.
Компанія "Комплекс Проект" пропонує купити пилку для обробки м'яса від виробників Fimar, KT, Sirman, Fama. Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть підібрати найбільш оптимальну модель.
В наявності
Под заказ
В наявності