В наявності
В наявності
В наявності
Фаршемешалка на кухні вашого виробництва впорається з перемішуванням рибного, м'ясного фаршу, овочевої суміші або сиру, а також іншими подрібненими продуктами до стану однорідної суміші. Апарати для приготування фаршу широко використовуються на ковбасних виробництвах, на виробництвах з приготування шинки, м'ясного хліба, або, де солять м'ясо шматками до 500 грам. Фаршемешалку сміливо можна купувати для м'ясних, ковбасних цехів, молокопереробних виробництв, супермаркетів, підприємств громадського харчування.
Основні частини, з яких складаються фаршемешалки - це: змішуючий механізм, дежа і кришка.
Дежа - це чаша для замісу, яка з'єднана з місильним органом. Дежа, як правило, виготовляється гладкою і з нержавіючої сталі. За рахунок цього чашу легко мити після кожного використання. За допомогою місильних шнеків відбувається процес змішування, а за рахунок правильного пристрою фаршемешалки, змішування є рівномірним.
Ha корпусі фаршемешалки розташований магнітний пускач. Кнопка «Пуск/Стоп» на пульті управління включає і вимикає електродвигун. Завдяки такому пристрою працювати з фаршемешалкою може одна людина.
За типом перемішуючого органу фаршемешалки можуть бути:
В наявності
В наявності
В наявності