В наявності
В наявності
Морозильні камери оснащені відбійниками з нержавіючої сталі, як захист від випадкових ударів. Дно обладнання виконано з міцного ізоляційного матеріалу і покрито нержавіючою сталлю.
Камери шокової заморозки оснащені бічним горизонтальним випарником. Максимальна циркуляція повітря, а відповідно висока продуктивність повітря забезпечується за допомогою відцентрового вентилятора. Відтаювання випарника відбувається за рахунок застосування гарячого газу і ТЕНів. Після відтавання випарника, вода накопичується в трапі з нержавіючої сталі.
Апарати шокової заморозки діляться на кілька типів залежно від їх функціональності. Так, «бласт-чиллери» використовуються тільки для швидкого охолодження продуктів. «Бласт-фризери» - апарати, які працюють в режимі охолодження і заморозки, знижують температуру всередині продуктів з + 70 до + 3 ° C менш, ніж за 1,5 години, а в режимі заморозки - з + 70 до -18 ° C менш ніж за 4 години.
Від швидкості зниження температури залежить втрата якісних характеристик продукту. Чим швидше знижується температура - тим менше втрата.
Под заказ
В наявності
В наявності
В наявності