В наявності
В наявності
В наявності
Мультиварка рисоварка - професійне обладнання для приготування рису зі збереженням його смакових і корисних якостей. Винахід такого обладнання значно прискорив і полегшив процес приготування страв з рису. Рис виходить розсипчастим і смачним, не підгорає. Зі звареного в рисоварці рису легко приготувати різноманітні гарніри, сформувати роли або суші.
Рисоварка для ресторану являє собою корпус з чашею всередині. У дно і стінки вбудовані нагрівальні елементи. На рівні кришки розташований ще один нагрівальний ТЕН - кільцевий. За рахунок такого розташування ТЕНів забезпечується рівномірне нагрівання продукту повністю під час приготування і безпосередньо після нього, тому що рисоварка сама по собі володіє властивостями термоса, навіть без підігріву приготований рис в закритій ємності залишається теплим.
Кришка, корпус, дно виготовляються з харчової нержавіючої сталі. Корпус деяких моделей може бути виготовлений з пластику. Внутрішня поверхня чаші має тефлонове антипригарне покриття, завдяки якому рис не пригорає.
Спеціальна рифлена ложка поставляється в комплекті з рисоваркою і використовується для помішування рису під час приготування.
Рисоварки можуть бути з простим механічним управлінням, обладнані поворотним вимикачем. Також бувають рисоварки з електричним управлінням. Такі рисоварки оснащені кнопками на РК-дисплеї і автоматичним таймером. Деякі виробники малюварок оснащують свої апарати вбудованими програмами різних режимів приготування рису.
За один раз в професійній рисоварці можна приготувати до 60 порцій рису. Потужність рисунків 1,5-2 кВт. Обсяг чаші в різних моделях буває від 1,8 л до 19 л, в порціях - це від 2 до 60 порцій.
Пароварка рисоварка має дуже простий принцип роботи. Промитий рис засипається в чашу і заливається водою на 1-2 см вище рівня зерен. Один цикл приготування при повному завантаженні чаші, як правило, займає близько 30 хвилин. Виробники більш складних моделей зробили функцію піднімання чаші в кінці циклу приготування, за рахунок чого чаша відділяється від нагрівальних елементів і рис не пригорає і не злипається. Для порівняння: рис, приготований не в рисоварці, виділяє багато клейковини, поверхня зерна деформується. З такого рису складно сформувати необхідну страву, а смакові якості не відповідають прийнятим стандартам.
Bo час приготування термостат підтримує одну і ту ж температуру в чаші, вода не закипає. Гарніри, суші, роли з такого рису виходять апетитними і привабливими.
B рисоварках можна варити й інші крупи. Наприклад, пшеничну, гречану або вівсяну крупу. Деякі рисоварки розраховані на приготування тушкованих риби, м'яса або овочів.
Y деяких рисівників після закінчення циклу приготування рису автоматично включається режим підігріву. У цьому режимі зберігаються всі властивості, аромат і смакові якості страви. Рис може зберігатися у рисоварці до 12 годин, це дуже зручний аспект для закладів, де рис подається нерегулярно.
Якщо ви вирішили купити рисоварку для суші, зверніться до менеджерів компанії "Комплекс Проект". Наші фахівці готові дати вам грамотну консультацію і відповісти на всі ваші запитання. Ми допоможемо підібрати рисоварку, яка буде відповідати всім вимогам вашої кухні.
В наявності
В наявності