Під замовлення
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Тестомесильная машина (тестомес) - це електромеханічне обладнання, яке використовується на хлібопекарнях або в закладах громадського харчування для замісу тіста.
Тістомеси є двох типів. Є тістомеси для замісу крутого тіста, а є тістомеси для замісу дріжджового тіста.
Тістомеси діляться на три групи:
- тихохідні;
- з посиленим механічним опрацюванням;
- інтенсивні.
Таким чином величина питомої енергії, яка витрачається на заміс, збільшується від 2... 4 до 25... 40 Дж/г..
Основними елементами тестомесильной машини ( тестомес ) є: приводний механізм, місильний орган і дежа.
Тестомесильные машини (тестомес) мають різний обсяг чаші, це залежить від його продуктивності.
Принцип роботи тестомесильные машини (тестомес): в дежу тестомесильной машини (тестомес) завантажують необхідні за рецептом інгредієнти і включають тістомес. Під час роботи тестомесильной машини (тестомес) через захисну решітку можна додавати інгредієнти. Якщо Ви відкриваєте кришку тестомесильной машини ( тестомес ), то він зупиняється.
Місильний орган тестомеса може виконуватися у вигляді спіралі, петлі (іноді дві петлі), краплі або вилки, це залежить від функцій тестомеса. Щоб замісити круте тісто використовують лопатки або z-подібні місильні органи тістомесильной машини (тістомес).
Місливий орган тістомеса виготовляється з нержавіючої сталі.
Дежі, як і місильні органи тістомеса, розрізняють за призначенням: корито або чаша і т.д. Дежа тістомесильной машини (тістомес) також виготовляється з нержавіючої сталі, рідше з вуглецевої сталі. Залежно від конструкції тестомесильной машини (тестомес), дежа буває нерухомою, такі тістомеси застосовуються для крутого тесту, а також з такою дежой виконані тістомеси з місильними органами, які здійснюють планетарне обертальний рух. Дежа при замісі тіста може обертатися, такі тістомеси найчастіше застосовуються для дріжджового тіста. Дежа також може вільно зміцнюватися на тістомесі.
Є тістомеси, в яких дежа кріпитися безпосередньо до тістомесу. А є тістомеси до яких потрібен підкатний механізм.
До тістомесів, з наявністю підкатної дежі пропонуються спеціальні пристрої - це дежеопрокидателі. Вони розраховані для підйому дежі з тестом на висоту обробного столу або на висоту воронки тістоделітеля.
Розрізняють тістомесильние машини (тістомес) одно- і двошвидкісні. Перша швидкість тестомеса служить безпосередньо для перемішування інгредієнтів, які надійшли в тестомес. Друга призначена для утворення структури вашого тесту. Дана технічна особливість тестомесильной машини (тестомес) прискорює процес замісу тесту.
Под заказ
В наявності
В наявності