В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
Під замовлення
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
He одна кондитерська, кав'ярня або просто заклад де продають готові кондитерські вироби не обійдеться без правильного зберігання тістечок, тортиків, різних десертів.
Кондитерська вітрина не тільки служить холодильником, але і впливає на презентацію цих смаколиків. Її вважають найефективнішою и м холодильником, з точки зору маркетингу. Правильно підібрана кондитерська вітрина буде ефективно презентувати кондитерські вироби ну і звичайно забезпечує їх надійне зберігання.
Кондитерська вітрина запросто може збільшити кількість продажів. Саме тому, досвідчені підприємці ретельно вибирають кондитерські вітрини, щоб збільшити попит на їх продукцію. Але не так легко вибрати гідний варіант за ціною і якістю, а також не варто забувати про дизайн.
Як же вибрати відповідну модель ?
Особливу увагу звертайте на дизайн вітрини . Зазвичай їх корпус виготовлений з хромованого профілю або пофарбованої оцинкованої сталі. Фасад обробляється різними матеріалами, який ви можете вибрати самі, наприклад ламінат, ДСП або натуральне дерево. Для закладів які спеціалізуються на кондитерських виробах можна замовити ексклюзивну вітрину за вашим індивідуальним проектом, враховуючи особливості закладу. Зрозуміло, така кондитерська вітрина буде коштувати дорожче ніж звичайна, але виглядати вона буде більш ефектно.
Кондитерські вітрини розрізняють за конструктивним виконанням:
Для закладів, які мають невеликий асортимент продукції, зазвичай купують вітрини-прилавки . Така вітрина обладнана спеціальними вигнутими панорамними ст е клами, які піднімаються вгору на гідроліфтах. Такі холодильні апарати мають кілька ярусів, на нижніх полицях можна розмістити торти або великі коробки з цукерками. Корпус цих вітрин зазвичай роблять зі склопакетів. Велика кількість кондитерських вітрин працює в температурному діапазоні від + 2 до + 10.
Кондитерська шафа и використовують в кондитерських відділах супермаркетів, або різних торгових центрах. Залежно від свого призначення кондитерські шафи можуть мати різний температурний діапазон. Кондитерські шафи для торто в , тістечок, кондитерських виробів підтримують температуру від + 4 до + 10 ° С, шафи для шоколаду і шоколадних виробів від + 14 до + 16 ° С, для морозива і холодних виробів від -5 до -18 ° С.
Також, при виборі вітрин и варто не забувати про її площу викладки. Для цього дуже зручно використовувати похилі вітрини , у яких висота полиць може змінюватися. Y більшості a сучасних вітрин полиці розміщуються на штоках з хромованого металу. Існують моделі з обертовими полицями, які обертаються за рахунок електродвигуна.
Варто відзначити, що потрібно правильно підбирати температурний режим для різних типів продукції:
Технічні вимоги до кондитерським вітринам :
1) Підтримання оптимальної температури і вологості в приміщенні, де a гаються вітрини ;
2) Дотримання правил завантаження вітрин - повітря має вільно циркулювати;
3) Використання кондитерських вітрин за призначенням, відповідно до умов зберігання товару;
4) Регулярний огляд агрегатних частин обладнані я
Кондитерські вітрини можуть мати додаткові опції:
Хочете купити кондитерську вітрину ?
Обратитесь в интернет-магазин «Комплекс Проект».
Под заказ
В наявності
В наявності