Машина для нарізки хліба швидко, акуратно і без відходів дозволяє нарізати хліб будь-яких сортів. Хліборізки користуються великою популярністю в закладах громадського харчування (кафе, ресторани, їдальні), а також хлібопекарських підприємствах. Нарізаний за допомогою хліборізки продукт рівними і однаковими шматочками виглядає більш естетично і акуратно, ніж хліб нарізаний ножем вручну. Крім того, час персоналу помітно економиться за рахунок роботи на хліборізці, а для магазинів, наприклад, машини для нарізки хліба - відмінний спосіб заробити, адже вартість порізаного хліба вище.
Машина для різання хліба класифікується за типом управління:
Ручні хліборізки - моделі, в яких завантаження, регулювання товщини скибочок і нарізка хліба відбувається вручну. Оснащені такі моделі фронтальним або заднім завантаженням хліба. Товщина скибочок регулюється за допомогою штовхача і притискного пристрою і може бути товщиною від напівсантиметра до двох.
Напівавтоматичні хліборізки - апарати, в яких завантаження хліба ручне, а товщина скибочок і нарізка хліба встановлюється автоматично.
Автоматична хліборізка - весь процес від завантаження хліба до мастила ножів маслом відбувається автоматично.
Ножі для хліборізок можуть бути:
Рамний ніж - це тип ножів, які кріпляться до рами, що складається з двох частин. Дві частини рухаються в різних напрямках і хліб нарізається відразу на кілька скибочок. Товщина нарізки змінюється тільки одним способом - потрібно змінити раму. Хліб завантажується в лоток і під своєю вагою лягає на ножі.
Серповидний ніж - ніж у формі серпа. Такий ніж нарізає хліб, імітуючи ручну нарізку, а механізм підштовхує хліб для наступного скибочки. Хліборізки з таким ножем мають можливість регулювати товщину скибочки хліба.
Дисковий ніж - ніж із зубчиками на кромці у вигляді диска з можливістю регулювати товщину нарізки. Машина хліборізальна з дисковими ножами оснащується електронною панеллю управління і системою упаковки порізаного хліба.
Bce ножі виготовляються з тефлоновим покриттям для того, щоб хліб не прилипав.
За типом установки розрізняють настільні хліборізки та підлогові.
Настільні хліборізки компактні і можуть встановлюватися в торгових залах, а також зручні для невеликих кафе або їдалень. Працюють з напругою 220 В.
Підлогові хліборізки - це громіздка промислова машина з високою продуктивністю. Популярна в пекарнях, хлібобулочних комбінатах, хлібзаводах.
Як купити хліборізку і не помилитися у виборі?
Ha сьогоднішній день на ринку професійного обладнання представлений досить широкий вибір професійних хліборізок. Визначтеся, яка модель вам необхідна: це залежить від планованого навантаження і масштабу підприємства. Враховуйте вид ріжучих елементів, тип управління хліборізки і спосіб установки. Менеджери компанії «Комплекс Проект» дадуть відповідь на всі ваші запитання у виборі хліборізки, порекомендують модель відповідно до ваших вимог.
В наявності
В наявності
В наявності