Диспенсер для холодних напоїв трохи відрізняється від попереднього диспенсеру для пива. Він не оснащений спеціальним фільтром, але напої так само не будуть нагріватися, що дуже актуально для торгівлі в спекотну пору року.
Диспенсер для гарячих напоїв. Взимку попит на холодні напої падає і помітно підвищується на гарячі. Кавоварки і кавомашини мають високу вартість, а диспенсер для гарячих напоїв - відмінний вихід з положення. Вода в таких диспенсерах досить швидко доводиться до кипіння, а оператор сам може вибирати необхідну температуру води. Добре підходить для приготування та зберігання гарячого шоколаду.
Окремий різновид диспенсерів - це диспенсер для вина. Використовується в ресторанах і барах для зручного розливу вина по келихах. Диспенсер дозує необхідну кількість вина, а напій, що залишився в пляшці не втрачає своїх властивостей близько трьох тижнів.
За своїм виконанням диспенсер може бути підлоговий, а також диспенсер настільний.
Диспенсери виготовляються зі спеціального харчового пластику, який виконаний у формі колби. До корпусу диспенсера прикріплений краник. На самому корпусі намальована шкала, яка показує об'єм рідини.
Якщо ви вирішили вибрати диспенсер, купити його можна на нашому сайті, оформивши замовлення або замовити по телефону, зв'язавшись з менеджером. Фахівці нашої компанії дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть визначитися з вибором диспенсеру.
В наявності
Под заказ
В наявності