В наявності
Матеріал корпусу: пофарбована сталь
Максимальний діаметр піци (мм): 350
Температурний режим (° С): + 30/+ 90
Потужність (кВт): 1,2
Напруга (В): 220
Габарити (мм): 470x470x810
Вага (нетто): 33 кг р>
Дата зміни: 01.04.19
В наявності
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Температурний режим (° С): + 30/+ 90
Потужність (кВт): 1,115
Напруга (В): 220
Габарити (мм): 779x590x685
Вага (нетто): 55,4 кг р>
Дата зміни:. 01.04.19
Професійне обладнання спрощує і прискорює процес приготування страв. Щоб зберегти первозданність продукту необхідно професійне обладнання теплові вітрини. Теплові вітрини дозволяють підтримувати температуру гарячих страв, завдяки чому їх не потрібно розігрівати додатково. Теплові вітрини зовні є демонстраційними, тобто вітрина зроблена з прозорого скла, мають внутрішнє освітлення, деякі оснащені обертовими полицями. Крім цього, для теплових вітрин виготовляють нижні піддони і решітки для м'ясних страв. Для продуктів з великим відсотком вологи деякі теплові вітрини укомплектовують спеціальними ємностями для паро-зволоження.
Теплова вітрина (для піци, випічки, бутербродів) бувають однорівневими, дворівневими або трирівневими, підлоговими або настільними. Корпус і полиці теплових вітрин виконані з нержавіючої сталі. Полиці в теплових вітринах можуть бути знімними або стаціонарними. Деякі теплові вітрини відкриваються з двох сторін. Температура в теплових вітринах підтримується за рахунок циркуляції повітря або статичного нагрівання, яка регулюється термостатом в межах певної заданої температури. Всі теплові вітрини відрізняються своїми габаритами і температурними режимами. При виборі теплової вітрини потрібно визначитися з асортиментом страв, який там буде зберігатися, а також вибрати відповідний температурний режим. Теплова вітрина настільна - це вид професійного обладнання, призначеного для підтримування гарячих страв в теплому, первозданному стані. В основному всі теплові вітрини схожі за технічними характеристиками: температурний режим, споживання електроенергії. У комплектацію входить полиця, ємність для паро-зволоження, і решітка для м'ясних страв. Вітрина теплова часто використовується для демонстрації страв, такі вітрини можуть бути оснащені функцією обертові полиці. Це дуже зручно, дає клієнтам можливість оглянути страву з усіх боків. Сфери застосування теплових вітрин: Ресторани; Бари; Кафе; Їдальні; Магазини та супермаркети.
Основні критерії, за якими вибирають теплові вітрини це температурний режим, габарити, комплектація, наявність додаткових функцій. Отже, при виборі теплової вітрини необхідно визначиться з асортиментом страв, підібрати оптимальний температурний режим, зробити заміри для розташування даного обладнання в приміщенні. У каталозі нашого сайту є широкий асортимент даного обладнання. Компанія Комплекс проект пропонує теплові вітрини таких брендів: Bartscher (Німеччина) Hendi (Голландія) Smeg (Італія) Купити теплову вітрину можна на нашому сайті. Теплова вітрина, ціна на неї, і вся необхідна інформація вказана на сайті «КомплексПроект», а також ви можете звернутися за консультацією до наших фахівців.
Под заказ
В наявності
В наявності