Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Виробники
Объем, л:-2
Наличие миксера:
Эл. привод наклона:
Сбросить все фильтры

Котли харчові

В наявності

Ціна: 53 642 грн

В наявності

Ціна: 56 343 грн

В наявності

Ціна: 59 015 грн

В наявності

Ціна: 54 823 грн

В наявності

Ціна: 64 995 грн

В наявності

Ціна: 71 147 грн

В наявності

Ціна: 76 565 грн

В наявності

Ціна: 111 771 грн

В наявності

Ціна: 47 693 грн

В наявності

Ціна: 58 193 грн

В наявності

Ціна: 63 034 грн

В наявності

Ціна: 69 332 грн

В наявності

Ціна: 90 108 грн
Сторінка 2 з 2

Котел харчовий електричний

 

  Котел варильний електричний і його пристрій

Харчові котли використовуються для варіння перших, других страв, напоїв у великих обсягах - від 60 літрів.

За своїм пристроєм електричні харчоваркові котли є багатошаровим резервуаром у формі циліндра, розташованим на опорах. Виготовляється з харчової нержавіючої сталі. Габарити харчових котлів зазвичай досить зручні для розміщення на професійній кухні.

 

Знизу котла прикріплюється парогенератор, який стикається з варильним посудиною і заповнює парову" сорочку "парою. «Сорочка» - це простір між стінками котла, де розташовані мінеральна вата і вода (теплоізоляційний матеріал). Тепло в результаті процесу конденсації віддається варильній посудині, залишки конденсату стікають назад до парогенератора. Котли харчові електричні   оснащені завжди двошаровими стінками, що забезпечує хорошу теплоізоляцію, а значить, втрати тепла в атмосферу зменшуються.

Більшість харчових котлів обладнано перемішуючим пристроєм,   що дуже зручно для приготування супів або каш, соусів.

Ha котлі встановлюється регулятор нагріву температури, клапани заповнення водою котла і "сорочки".   Харчоварковий котел можна підключити стаціонарно до гарячої та холодної води.

 

Класифікація харчових котлів:

  •   · Форма виконання (багатокутні, прямокутні, круглі);
  • C температурним датчиком і пультом управління або без них;
  • Спосіб установки (перекидається або не перекидається);
  • Спосіб обігріву (непрямий або безпосередній).

Непрямий спосіб нагріву харчового котла застосовується частіше, так як безпосередній або прямий спосіб нагріву може стати причиною пригорання їжі.

Котли електричні харчоварювальні з перекидною кришкою більш зручні у використанні: готові страви зручніше вивантажувати через відкидну кришку, ніж через спеціальний зливний кран. Сучасні харчоваркові котли оснащуються функціями пасування, розтирання, збивання, перемішування продуктів, це досить зручно при приготуванні великих обсягів їжі: 300 кг салату перемішається за 6 хвилин, а картопляне пюре приготується швидше, ніж за одну годину.

Принцип роботи харчових котлів:

У парогенераторі нагрівається вода і прямим шляхом надходить в варильну камеру, нагріваючи там вміст котла.

 



 

 

 

 

РЕКОМЕНДОВАНІ ТОВАРИ

plita-indukcionnaja-airhot-ip3500-1
Індукційна плита Airhot IP 3500

Под заказ

Ціна: 4 382 грн
  • Виробник:Airhot
  • Країна виробник:Китай
  • Розмір:340х445х105 мм
7384f4b9f80fa174814e56db39c5832f188
Шафа холодильна SNAIGE CD14SM-S3003C

В наявності

Ціна: 13 634 грн
плита_индукционная_4_конфорки_21_кВт.jpg
Плита індукційна настільна 6 конфорок

В наявності

Ціна: 63 500 грн
  • Виробник: Україна
  • Кількість конфорок, шт:4
  • Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
  • Температурний режим:60°С-280°С.
  • Потужність, кВт:14
  • Напруга, В:380
shkaf-holodil-nyj-snaige-cd48dm-s300ad-1 (1)
Шафа холодильна SNAIGE CD48DM-S300AD

В наявності

Ціна: 42 296 грн


+380 (97) 525 25 41