В наявності
Каркас: нерж.сталь + пластик
Потужність: 0,18 кВт/220 B
Габарити: 1754х450х330 р>
Дата зміни: 30.03.19
В наявності
tº = 0º/+ 12ºС, під 4xGN1/3
Світлодіодне підсвічування
Гнуте скло, розсувні шторки,
Каркас: нерж.сталь + пластик
Потужність: 0,18 кВт/220 B
Габарити: 1131х450х330 р>
Дата зміни: 30.03.19
В наявності
tº = 0º/+ 12ºС, під 4xGN1/3
Каркас: нерж.сталь + пластик
Гастроємності в комплект не входять
Потужність: 0,18 кВт/220 B
Габарити: 1483х450х330 р>
Дата зміни: 30.03.19
В наявності
В наявності
В наявності
В наявності
Неймовірно апетитне блюдо, приготоване з рису і оцтової приправи, різних морепродуктів та інших інгредієнтів.
He секрет, що морепродукти, готовий рис, а також страви, що містять його (до них відносяться і суші, роли, сашимі, різноманітні салати), вимагають особливих умов зберігання. Недотримання їх може позначитися на вашому підприємстві деякими втратами. Суші-кейси - це вітрина не тільки для демонстрації суші, але і для їх зберігання. Невеликі холодильні вітрини, які зберігають всередині температуру + 5... + 10. Оптимальні умови для зберігання ніяк не впливають на збереження смаку, кольору. А також суші не примерзають до один одного або поверхні кейса.
Вітрина для суші має кілька відмінностей від звичайного холодильного апарату. Так, у звичайному холодильнику випарник розташовується внизу внутрішнього об'єму, а в суші кейсах - у верхній. Верхній випарник дозволяє підтримувати постійно температуру зсередини навіть при високій вологості.
Холод у вітринах для зберігання суші розподіляється рівномірно, за рахунок чого продукція не обвітрюється і не примерзає.
Як правило, суші-кейси виготовляються зі скла, алюмінію і нержавіючої сталі. Самі по собі суші-кейси нагадують звичайну ходильну вітрину, проте за принципом роботи, охолодження у вітрині для суші відбувається набагато швидше. Управління і контроль температури максимально автоматизований.
Найчастіше заклади використовують суші-кейси від 1 до 1,8 м завдовжки, глибиною в 40-50 см, 25 см у висоту.
Компактні габарити вітрин для суші дають можливо розташувати їх півколом або один над одним. Більшість суші-кейсів оснащено підсвічуванням внутрішньої камери.
Прозора скляна камера обладнана розсувними дверцятами.
Через 25-30 хвилин після включення вітрини в мережу суші-кейс готовий до викладення продукту. Безвідмовно працює навіть при навколишній температурі + 27 С.
B вітрині передбачені спеціальні отвори для стоку рибного соку. Рекомендуємо застосовувати спеціальні перфоровані гастроємності (з отворами).
Важливо знати і пам'ятати, що вітрина для суші або суші-кейс призначений тільки для використання в торговому залі. У виробничих приміщеннях їх використовувати забороняється!
Компанія "Комплекс Проект" пропонує суші кейси від провідних європейських виробників з гарантією якості. Звертайтеся до наших менеджерів за додатковою інформацією.
В наявності
В наявності
В наявності