В наявності
Ha підприємствах громадського харчування великим попитом користуються перші страви: бульйони, супи, вуха, борщі, супи-пюре. Просто приготувати такі страви якісно і смачно недостатньо, їх необхідно тривалий час тримати в підігрітому стані. Тоді суп довгий час не буде втрачати своїх смакових якостей, а клієнти зможуть насолодитися улюбленою стравою. На професійних кухнях закладів з великою і не дуже прохідністю звичайний підігрів страви таку проблему не вирішить. Для цього було створено спеціальне обладнання супниця електрична.
Супниця професійна електрична служить для короткострокового зберігання перших страв, підтримки в гарячому стані або підігріву до оптимальної температури.
Супник електричний складається з корпусу, знімної ємності, встановленої всередині. Також супниця оснащується відкидною кришкою з вирізом для ковша, термоізольованою ручкою і термостатом.
Корпус супниць виготовляється з харчової нержавіючої сталі, алюмінію або термостійкого пластику.
Температура за допомогою термостата підтримується в діапазоні 30-95 ° С. Це оптимальна температура для збереження смакових якостей і поживних речовин готової страви.
Супниця електрична, як правило, ставиться на початку або в кінці лінії роздачі.
Ha сайті "Комплекс Проект" представлені електричні супниці від наступних виробників:
- Bartscher (Германия);
- Hendi (Голландія);
- Mastro (Италия).
Замовте прямо зараз електричну супницю на нашому сайті або у менеджера за контактними телефонами.
В наявності
В наявності
В наявності