Обладнання для ресторанів
0
Кошик
 x 
Кошик порожній
Каталог

Каталог товарів

0
Кошик
 x 
Кошик порожній

Тісторозділювачі

Фильтр
Сторінка 2 з 2
Показано 25 - 32 из 32
Сторінка 2 з 2

Тістоділювач

Ha хлібопекарських виробництвах досить складно працювати з тестом вручну. Для того щоб полегшити людську працю було придумано безліч видів професійного обладнання: міксери, тесторозкатки, тестоокруглювачі, тістомеси, тестоделітелі. Головне правильно підібрати обладнання, яке буде необхідно саме вашому виробництву.

B даній статті мова піде про один з необхідних видів обладнання - тестоделітелі.

Головне завдання тестоделітеля - ділити тісто на порційні заготовки певної ваги, форми або розміру.

Тестоделітелі вперше з'явилися досить давно, але помітно еволюціонували з того часу: використання апарату стало комфортним, рівень шуму знизився, машини стали компактніше і більш продуктивні.

Сучасні тестоделітелі як правило невеликих габаритів, мають високу продуктивність (10-40 порцій на хвилину), виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі та інших безпечних матеріалів, використання яких просте в догляді і чищенні.

Тестоделітелі

Види тестоделителей

Bce тестоделітелі відрізняються декількома параметрами, які необхідно враховувати при виборі обладнання:

  • Продуктивність;
  • Спосіб поділу;
  • Межа поділу.

Спосіб поділу

Існує два види тестоделітелей за способом поділу: вагові та об'ємні.

Вагові тестоделітелі використовують як міру поділу вагу тесту. Ці апарати визначають точну вагу тесту, розташовує заготовку на робочій поверхні і ділить. Більшість тестоделителей такого типу обладнані додатковою функцією - тестоокругленням. Тістоделітель-тестоокруглювач не тільки розділяє тісто на порційні шматки, але і надає майбутньому виробу округлу форму.

Крім того, вагові тістоделітелі бувають конусні, а також тестоделітелі на кілька рядів: від двох до шести.

Компактні вагові тестоделітелі не припускають високу продуктивність.

Об'ємні тестоделітелі припускають, що заготовки тесту, однакові за об'ємом, будуть мати рівну вагу.

Ділення відбувається в діловій головці - спеціальний механізм. По суті методу подачі тесту в цю головку, тістоделітелі бувають вакуумні або поршневі.

Такі тістоделітелі мають більшу продуктивність, на відміну від вагових, а також більшу межу поділу.

Тестодавці будь-якого типу можуть бути оснащені панеллю управління, яка стане в нагоді для того, що б задавати або міняти програми ділення. Тестоделітелі можуть бути обладнані лічильниками підрахунку заготовок.

Межа поділу

При виборі тестоделітеля завжди необхідно враховувати його мінімальний і максимальний межа ділення. В основному, виробники випускають ряд моделей з різними межами:

20/50, 25/60, 25/70, 30/100, 30/90, 30/120, 65/175, 85/210, 100/230, 130/330, 15/25, 40/90, 60/150, 90/210, 150/350 і 300/500 - вага тестових заготовок в грамах від і до.

Вага тіста задається за допомогою маховика. Маховик обладнаний вбудованим масштабом поділу. Регулятор швидкості дає можливість змінювати швидкість поділу.

За типом управління розрізняють автоматичні тестоделітелі, напівавтоматичні, а також ручні.

Тестоделитель-округлювач в «Комплекс Проект»

Компанія "Комплекс Проект" пропонує купити тестоделітель гідравлічний або тестоделітель-округлювач від провідних виробників. Менеджери компанії дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть підібрати необхідну модель. Сервісна служба компанії в разі необхідності здійснить ремонт тестоделителей.

 

 


+380 (97) 525 25 41