Шаурма - це східне блюдо, яке готується з лаваша, наповненого дрібно порубаним і обсмаженим м'ясом, додають в шаурму також салати, спеції і соуси. Для приготування шаурми використовують свинину, яловичину або баранину. Перед приготуванням м'ясо обсмажують на спеціальному для цього обладнанні. Роблячи шаурму на спеціальному апараті, масло і жир не використовують, тому м'ясо смажиться в своєму власному соку. Це дозволяє приготувати страву досить нешкідливим для організму, звичайно ж, якщо для цього використовуються свіжі і якісні продукти. М'ясо заздалегідь маринують, а після цього нанизують на вертел апарату для приготування шаурми, який обертається навколо своєї осі. Обсмажування м'яса здійснюється завдяки ТЕНам (нагрівальними елементами), встановленими в апараті.
Апарат для приготування шаурми має великий попит на підприємствах громадського харчування, це фаст-фуд, кафе східної кухні, а так само на пересувних точках з приготування і продажу шаурми і шашлику. Якщо апарат для шаурми поставити в кафе, то можна значно заощадити час на приготування багатьох страв, тому що м'ясо, обсмажене на цьому грилі, відмінно підійде для інших страв. Шаурма апарат окупає себе за лічені місяці і приносить власнику такого обладнання явний прибуток.
Апарат для шаурми електричний є досить простим в експлуатації обладнанням і прийнятним за ціною. Купуючи обладнання для шаурми, необхідно пам'ятати і про додаткові атрибути. А саме: про технологічний стіл і холодильну вітрину, де будуть зберігатися готові страви і салати, які купуються додатково. Апарат шаурма виготовляється з харчової нержавіючої сталі. Таке виконання апарату безпечно в експлуатації. Апарат підійде для щоденного приготування їжі і його щоденного очищення миючими засобами.
Основна конструкція апарату для шаурми - це корпус, який виробляється з нержавіючої сталі, газові пальники (якщо газове підключення), нагрівальні тени (якщо підключення до електромережі). Процес нагрівання апарату для шаурми дозволяє контролювати температуру кожного ТЕНа за допомогою регулятора. Металевий ніж або вертел, який встановлений вертикально, використовується для нанизування підготовленого м'яса. Піддон для стікаючого жиру і зрізаних шматочків м'яса.
По-перше, ви повинні визначитися, який тип обладнання вам підійде - апарат для шаурми газовий або електричний. Газ дешевше, ніж електрика, але якщо ваш заклад не газифіковано, то додатково з'являється необхідність привозити газ в балонах. Якщо ж ви вибираєте апарати для шаурми електричні, то вам слід звернути увагу на необхідний рівень потужності апарату для шаурми, а також необхідну напругу. Об'єм разового завантаження м'яса також не маловажний. Він може коливатися від 10 до 90 кг. Важлива і кількість нагрівальних елементів в апараті для шаурми. Чим більше кількість нагрівальних елементів, тим швидше і якісніше проводиться обсмажування м'яса. Але при цьому і ціна на такий апарат відповідно вище. Комплектація додатковими елементами (скла, лопатки, лотки і т.д.);
Необхідно уточнювати термін гарантії апарату для шаурми, його технічне обслуговування, а також цікавитися, чи є у продажу запасні частини на випадок поломки.
Вирішили купити обладнання для шаурми? Компанія «Комплекс Проект» пропонує обладнання для виготовлення шаурми (газове та електричне) за цінами від виробника. Якщо у вас виникли питання, зв'яжіться з нашими менеджерами по контактах, вказаних на сайті, і ми вас проконсультуємо.
В наявності
В наявності
Под заказ